Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti a luat cunostinta din presa de comunicatul DNA nr. 1350/VIII/3 din 01.10.2014. Activitatea Camerei Bucuresti nu este afectata de acest eveniment. CCIB ramane la dispozitia autoritatilor pentru a furniza orice informatie necesara legata de acest caz si dezavueaza modul in care este redactat comunicatul mentionat. 

Aceasta situatie nu poate sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie.

Conducerea CCIB considera ca afirmatiile continute in comunicatul DNA nu au suport real, exprimandu-si convingerea ca in aceasta etapa, judecatorii vor evalua corect si complet toate elementele probatorii puse la dispozitie si, pe cale de consecinta, va fi restabilit adevarul.

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti a derulat pana in prezent un numar important de proiecte europene prin care mediul de afaceri din Romania a beneficiat de formare profesionala in multiple domenii. Astfel, peste 1000 de persoane au fost calificate in 17 meserii solicitate pe piata muncii, peste 2500 de persoane au primit consiliere in reorientare profesionala, peste 3000 de manageri si antreprenori au urmat cursuri de imbunatatire a competentelor antreprenoriale, peste 2000 de persoane au fost initiate in vederea deschiderii unei afaceri pe cont propriu, au fost infiintate centre de retele informatice ce pun la dispozitie informatii si analize de afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here