Noul design Regatta Imobiliare

Pe 1 August 2014, compania imobiliara Regatta a schimbat design-ul site-ului. Acest upgrade vine cu schimbari de tehnologie si navigare, adaptate noilor tendinte de realizare a site-urilor. Design-ul responsive a fost realizat cu tehnologia Bootsrap, facand-ul astfel foarte usor adaptabil pentru cele mai noi gadget-uri de pe piata.

Practic, noul design al site-ului Regatta Imobiliare este mai modern, mai user-friendly, mai mobile-ready, si nu in ultimul rand: mai alb! Simplitatea, rapiditatea de incarcare si designul intuitiv face din www.regatta.ro un punct de reper pentru site-urile de agentii imobiliare, nefiind cu nimic mai prejos de marile site-uri de anunturi imobiliare (portale) de pe piata romaneasca.

In continuare, va voi prezenta cateva dintre caracteristicile acetui nou site si de ce cred ca pe viitor va fi unul dintre cele mai accesate de catre utilizatorii interesati de vanzari si inchirieri de proprietati in Romania.

 

DESIGN SIMPLU SI ELEGANT


Cu simplu nu gresesti niciodata! Acesta este principiul dupa care s-a ghidat departamentul IT al companiei Regatta in realizarea noului site. S-au urmarit culorile folosite in ultimile campanii ale companiei: alb, portocaliu si gri intr-o forma simpla si eleganta, care sa ofere utilizatorului senzatia de spatiu, in care toate elementele sunt la locul lor.

 

NAVIGARE INTUITIVA SI RAPIDA


Asezerea elementelor in in pozitia perfecta, faciliteaza o navigare intuitiva, utilizatorii stiind astfel ce trebuie sa faca, pentru a ajunge in zona dorita din site. Spre exemplu, indeferent de pagina pe care te afli pe site-ul Regatta.ro, poti accesa meniul orizontal de la partea superioara a paginii, precum si meniul vertical (filtrul) din partea stanga a acestuia.

Rapiditatea navigarii este unul dintre cele mai importante castiguri ale noului site! Un click si in urmatoarea secunda pagina dorita s-a si incarcat! Lucru obisnuit pentru majoritatea site-urilor, insa destul de greu de obtinut in conditiile in care site-ul contine mii de proprietati si imagini de cea mai buna calitate.

 

ADAPTARE LA ORICE GADGET DE PE PIATA ACTUALA – TEHNOLOGIA BOOTSTRAP


Este foarte neplacut sa accesezi de pe mobil sau tableta un site pe care sa nu poti naviga, sau sa ai dificultati de citire, de scroll, sau de vizualizare a imaginilor in full screen. Aceste probleme sunt inexistente acum pe Regatta.ro! Solutia Bootstrap aleasa de echipa de IT face site-ul adaptabil pentru orice gadget de pe piata actuala, site-ul „mulandu-se” pe dimensiunea ecranului, indiferent ca il vedem pe un ecran gigant, sau un smartphone / tableta portret sau landscape.

 

FILTRE PENTRU PROPRIETATI


Filtrele pentru proprietati sunt esentiale in imobiliare! O companie cu experienta de 21 de ani in imobiliare stie asta mai bine ca oricine, motiv pentru care filtrarea si sortarea proprietatilor in functie de diverse caracteristici reprezentand un deziderat pentru acest nou site al companiei Regatta. Numar de camere, zona, suprafata si pret, cateva click-uri si obtineti ceea ce va doriti!

 

CONCLUZII


Cea mai mare companie imobiliara cu capital romanesc, si totodata, cea mai veche (din 1993), Regatta pariaza prin acest nou site pe viitorul promis de mediul online, demonstrand astfel ca este o companie care a fost, este, si va fi cu siguranta un lider al pietei imobiliare din Bucuresti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here