inchirieri spatii industriale bucuresti regatta

Desi anul 2014 aduce cea mai mare oferta de inchirieri de spatii industriale in Bucuresti, agentia Regatta Imobiliare vorbeste despre o scadere constanta de cerere de mai bine de 5 ani. Industria romaneasca sufera tot mai tare, fapt ce afecteaza companiile din acest sector al economiei, dar si pe proprietarii de depozite si hale industriale din Bucuresti, care gasesc tot mai greu clienti ( in cazul fericit in care acest lucru se intampla ) interesati de inchirieri de proprietati industriale. In acest articol vom analiza situatia acestui segment al pietei imobiliare, bazat pe cercetarea ofertelor de inchirieri spatii industriale in Bucuresti de pe site-ul agentiei imobiliare Regatta.

 

Potrivit specialistilor departamentului care se ocupa cu inchirierile de hale industriale si depozite, piata traieste mai mult din relocarile companiilor deja existente, si mai putin din companiile nou-intrate pe piata romaneasca. De asemenea, in ceea ce priveste relocarile, tendintele acestora sunt de mutare de la o suprafata mare la una mai mica, si de la facilitati superioare la unele inferioare, intr-un cuvant: eficientizare, sau daca este sa folosim un termen mai exact si mai sincer: stramtorare.

In continuare, va vom prezenta ofertele de spatii industriale de inchiriat din Bucuresti si preturile de inchiriere ale acestora in functie de zona:

 

Inchiriere spatiu industrial intre zona Vitan din Bucuresti si zona de legatura dintre centru, soseaua de centura si autostrada A2

 

In apropierea parcului Autovit, conectand atat centrul Capitalei, cat si soseaua de centura si iesirea spre autostrada A2, in zona industriala dezvoltata pot fi remarcate spatii ce deservesc mai multor domenii de activitate. Un astfel de spatiu industrial de 1550mp suprafata totala, anexat unei platforme betonale de 2600 mp, ce cuprinde locuri de parcare cu acces TIR este disponibil atat pentru vanzare, cat si spre inchiriere contra sumei lunare de 13 000 fara TVA. Beneficiind de trei usi de acces, spatiul industrial este compartimentat astfel incat sa include, dincolo de o hala de 7m inaltime, birouri si un showroom de 300mp. Avand o suprafata utila de 1550 mp dispusi pe doua niveluri, parter si etaj, spatiul industrial este racordat la sistemul de incalzire, aer conditionat, hidranti, apa, canalizare, gaze naturale, sustinand operatiuni prin conectare la 220/380V cu o putere instalata de 700 KVA.
In apropierea iesirii din Bucuresti, in zona Glina, preturile scad, un spatiu industrial cu o suprafata de 1000mp, intre care 900 hale si 100 birouri putand fi utilizat in schimbul unei chirii de 4Euro fara TVA pe mp. Inaltimea de 8m, usa electrica actionata automat sau manual, instalatia de temperatura controlata si cea de desfumare mecanica prin ventilatoare montate permit exploatarea spatiului pentru diverse activitati. Spatiul industrial dispune de o platforma betonata pentru acces TIR si o parcare auto.

 

Spatiile industriale din zona Pantelimon

 

Favorizata de pozitionarea in proximitatea Soselei de Centura si Autostrazii A2, comuna Pantelimon a permis stabilirea zonelor industriale. Avand o platforma betonala de 10 000 mp, si o suprafata utila de 1300mp, un spatiu industria este disponibil spre inchiriere pentru suma de 3,5 E fara TVA. Dincolo de suprafata generoasa, accesul TIR cu doua rample de incarcare-descarcare, inaltime 6m, racordarea la toate utilitatile disponibile – apa, canalizare, gaz 380V si o putere de 800 KWA- precum si dotarea cu pardoseala industriala si statie de epurare recomanda spatiul pentru o varietate de activitati.

 

Inchirierile de depozite si hale industriale in zona de Nord din Bucuresti

 

In zona Soseaua Odaii, cu access spre DNA1 pot fi intalnite spatii industriale ideale pentru operatiuni cu marfuri. Un astfel de spatiu ce include rezervata pentru birouri o suprafata de 230mp, prezinta 7 usi sectionale de acces TIR marfa cu dimensiunile de 3,5x4m cu actionare electrica si  rampe de incarcare si descarcare. Cu o inaltime de 7m, spatiul are o suprafata de 1400mp dispusa pe un singur nivel. Avand o structura si elemente izolante realizate din beton cu partitionari din gips carbon, cu inchideri exterioare din panouri cu miez termoizolant din poliuretan expandat, spatiul prezinta un sistem de incalzire si pardoseala de tip industrial cu quart. Securitatea spatiului este sustinuta de luminatoarele continue VOUTE prevazute cu trape antiincendiu si un sistem de prevenire si stingere a incendiilor prevazut cu sprinklere. Spatiul poate fi inchiriat in schimbul sumei de 3,8m fara TVA pentru hala si 7,5E/mp fara TVA pentru birouri. Inchirierea spatiului implica inclusive costuri de mentenanta de 0,7 E fara TVA.

 

Spatiile industriale din zona de Vest – acces spre A1, Soseaua de Centura si centre comerciale

 

Cu o deschidere spre A1 si Soseaua de Centura, pe Bulevardul Preciziei, poate fi inchiriat un spatiu industrial a carui suprafata 1384mp, intre care 100mp destinati birourilor permite exploatarea intregii activitati a unei firme. Securitatea spatiului este garantata de controlul accesului cu bariere la intrare si iesire, monitorizare video, paza non stop si receptie pentru cladirea de birouri. Platforma de 1000mp, parcarea si accesul TIR cu usa sectional 3x3m cu rampa hidraulica, spatiul beneficiaza de racordarea la toate utilitatile – energie electrica 50kwa, gaze natural 15 mc/h, apa si canalizare 10 mc/h- pardoseala quartz elicoperizata si senzorii de detectare a fumului si a temperaturii. Mai mult decat atat, spatiul corespunde, conform conditiilor impuse de Ministerul Sanatatii pentru depozitarea produselor farmaceutice. Spatiul industrial poate fi utilizat in schimbul unei chirii de 8500 fara TVA.
Avansand pe A1, un spatiu industrial cu o suprafata utila de 2316mp dispusa pe doua niveluri si cu o compartimentare cu include 348mp de birouri. Avand anexata platform betonata, spatiul dispune de o usa acces TIR cu sistem drive-in, existand posibilitatea montarii unui pod rulant de 10 tone. Cu o inaltime 8-10m, spatiul include o hala cu trape de fum, utilata cu sistem industrial pentru aer comprimat, aerisire a depozitului prin filtroventilatie, incalzire prin centrala pe combustibil solid ventilo-convectoare si current electric 380/220.  In acelasi timp, spatiul din birouri include incalzirea prin pardoseala. Securitatea spatiului este asigurata de sistemul de supraveghere si paza 24h/24. Spatiul industrial poate fi inchiriat pentru 3,5Euro fara TVA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here