Dennis Lin a preluat conducerea noului departament al IMMOFINANZ Group, „Key Account Management Office & Logistics Europa”. In aceasta calitate, Lin va fi responsabil de facilitarea cooperarii cu chiriasii internationali. Specialist in domeniul imobiliar, el s-a alaturat IMMOFINANZ Group in anul 2008 si cel mai recent a fost responsabil de portofoliul de birouri si logistica din Polonia al companiei.

„Departamentul Key Account Management si strategiile sale pentru chiriasii internationali vor contribui semnificativ la dezvoltarea Grupului in tarile principale in care suntem activi. Asemeni abordarii noastre in alte sectoare, ne concentram pe dezvoltarea unor avantaje competitive prin intermediul unor strategii care vizeaza direct clientii”, a declarat Dietmar Reindl, Chief Operating Officer al IMMOFINANZ Group. „Dennis Lin este persoana potrivita pentru Key Account Management, datorita cunostintelor si experientei sale in cadrul Grupului”, a adaugat Reindl.

Lin va fi responsabil de dezvoltarea pe termen lung a relatiilor profesionale cu actualii si noii chiriasi, prin contributia activa la planurile de extindere ale Grupului, printre altele. Activitatile sale se vor concentra, de asemenea, pe mentinerea unor relatii apropiate cu pietele locale, pentru a identifica noi oportunitati de business si a dezvolta oferta de spatii de birouri a IMMOFINANZ Group.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here