Compania de credite de consum Provident Financial Romania anunta numirea lui Bogdan Matei in pozitia de director de operatiuni.

Bogdan Matei are o experienta vasta acumulata in cadrul unor companii romanesti si multinationale precum Vodafone Romania, UTI Construction & Facility Management, Germanos Telecom Romania sau Pagini Aurii Romania, unde a condus timp de peste 10 ani echipe de vanzari si a gestionat operatiunile de dezvoltare a unor retele teritoriale ample. Bogdan Matei este absolvent al Universitatii Politehnice din Bucuresti si detine un MBA la Universitatea Kennesaw din Atlanta.

“Suntem convinsi ca experienta lui Bogdan va aduce valoare echipei care, in ultimii opt ani, a facut din Provident unul dintre cele mai puternice branduri din Romania. Bogdan va fi responsabil de elaborarea si consolidarea strategiei de operatiuni si ni se alatura intr-un moment extrem de important pentru noi, la scurt timp dupa inceperea operatiunilor in Bulgaria si a unor programe pilot care ne vor permite sa diversificam oferta de produse”, a declarat Ivo Kalik, director general Provident Financial Romania.

Provident a anuntat la inceputul acestui an ca unul dintre principalii piloni ai strategiei sale pentru dezvoltare il reprezinta extinderea portofoliului de produse pe care il ofera clientilor si ca testeaza produse si servicii noi, inclusiv imprumuturi cu perioade mai lungi de rambursare, de 78 de saptamani, si programe care recompenseaza clientii fideli prin reduceri de costuri. Valoarea imprumuturilor acordate de compania de credite de consum in primul trimestru al acestui an a crescut cu 32% comparativ cu perioada similara din 2013, iar veniturile au inregistrat o crestere de 22%.

Bogdan Matei il inlocuieste pe britanicul Neil Dalgliesh, care va prelua o functie de conducere in structura centrala a companiei-mama, grupul britanic International Personal Finance. Neil Dalgliesh a condus echipele de operatiuni ale Provident Financial Romania in ultimii trei ani, perioada in care compania a deschis puncte de lucru in peste 20 de orase noi, numarul de clienti a crescut cu 24%, depasind 300.000, iar valoarea imprumuturilor anuale emise s-a majorat cu peste 26 de procente.

Bogdan Matei devine astfel primul director de operatiuni roman al companiei. Boardul Provident Financial Romania are acum in componenta sase romani, doi cehi si doi britanici.

“Sunt incantat sa ma alatur echipei Provident Financial Romania si sa contribui la indeplinirea a doua dintre cele mai importante obiective ale companiei: de a fi recunoscuti pentru calitatea serviciilor oferite clientilor si a avea un portofoliu de 500.000 de clienti activi in urmatorii ani“, a
spus Bogdan Matei, noul director de operatiuni al Provident Financial Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here