Dupa succesul de anul trecut, Faber-Castell va organiza inca o data cel mai mare concurs de desen din Romania. Astfel, in perioada 9-11 mai la Romexpo, doritorii isi vor putea exersa si etala talentul, viziunea si creativitatea pe tema „Supereroi si mediul inconjurator”. Startul concursului se va da vineri, 9 mai, ora 16:00 si se va incheia duminica, 11 mai, ora 12:00. Asadar, concurentii trebuie sa realizeze un personaj original pe tema mentionata pe parcursul a 2 zile, in spatiul special amenajat din cadrul East European Comic Con. Participantii vor putea folosi ustensilele profesionale de arta oferite de standul Faber-Castell, dar si materiale proprii in cazul in care doresc sa le aduca.

Concursul se adreseaza tuturor pasionatilor de desen, fie ca practica arta ca o profesie sau ca un hobby. Acestia trebuie sa aiba peste 14 ani care si trebuie sa detina un bilet de acces general la Comic Con.

in plus, cele mai bune desene vor fi recompensate cu premii in valoare de 500 de euro. Astfel, respectand traditia de anul trecut, concursul se anunta a fi cel mai mare de acest gen din Romania in ceea ce priveste numarul de participanti, precum si valoarea premiilor oferite.

Mai multe detalii privind regulamentul concursului sunt disponibile pe pagina de Facebook a Faber-Castell Romania (https://www.facebook.com/FaberCastellRomania).

East European Comic Con este cea mai mare conventie a pasionatilor de jocuri, filme, seriale, benzi desenate, manga din Europa de Est, avand ca sursa de inspiratie mult apreciatul Comic Con de la San Diego. in 2014, intre 9-11 mai la Romexpo si Pullman Hotel, fanii se vor putea intalni cu actorii de la Hollywood, Jason Momoa (Urzeala Tronurilor, Conan, Stargate Atlantis), Mark Sheppard (Supernatural, Dr.Who), Natalia Tena (Harry Potter, Urzeala Tronurilor), dar si cu reprezentanti de seama ai cosplay-ylui precum celebra Yaya Han sau ai benzilor desenate precum Ian Churchill.

Biletele pot fi achizitionate din retelele Myticket, Eventim si din magazinele Diverta din tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here