Ballantine’s Romania da startul programului de recrutare pe Facebook <<Ballantine’s Academy>>, program ce-si propune sa gaseasca cei mai potriviti oameni pentru a organiza petreceri si pentru a cunoaste oameni noi. Programul consta intr-o aplicatie inovativa adresata celor care isi traiesc viata dupa filozofia “Stay True”: sunt originali, consecventi si siguri pe ei in orice context. Astfel, brand-ul va recruta 10 absolventi de onoare ai Academiei, care vor primi titlul de Whisky Expert si vor lucra alaturi de echipa locala Ballantine’s. Ei vor vizita Distileria Ballantine’s din Scotia, vor primi un salariu stabil timp de un an si vor beneficia de cursuri si suport pentru organizarea de evenimente.

Aplicatia este disponibila pe pagina de Facebook Ballantine’s Romania, iar perioada de recrutare este 31 martie – 30 aprilie.

“Ballantine’s Academy este primul nostru program de acest gen, fapt ce ne face sa privim tot procesul cu acelasi entuziasm de care dau dovada si aplicantii nostri. Pentru studenti, un asftel de job este o deschidere foarte buna catre o cariera in marketing, evenimente sau brand communication. Suntem siguri in acelasi timp de faptul ca o sa avem si noi foarte multe de invatat de la ei,“ declara Bogdan Jianu Brand Manager Ballantine’s Romania.

Procesul de recrutare desfasurat prin intermediul aplicatiei de Facebook Ballantine’s Academy consta in a 5 « examene » on-line pentru departajarea candidatilor si intr-un examen off-line, in urma caruia se va face selectia finala.. Cele 5 probe au ca scop evaluarea caracterului, personalitatii si a motivatiilor personale ale candidatilor. Acestea sunt : “Cat de sociabil esti?”, “Cine te sustine?”, “Ce recomandari ai?”, “Cum te distrezi?”, “De ce tu?”.
Canditatul ideal trebuie sa aiba intre 18-25 ani, sa fie student in ani incepatori, sa fie posesor de permis auto , dar mai ales, trebuie sa aiba o personalitate puternica, originala si un caracter extravertit: bun orator, sociabil, carismatic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here