Programul de Executive MBA oferit de WU Executive Academy, care a obtinut in 2014 locul 1 in topul celor mai bune programe de EMBA din Romania1 deschide sesiunea de burse de studiu de pana la 50%. Astfel, managerii romani si straini care se vor inscrie in perioada aprilie – iunie la programul part time de Executive MBA din Bucuresti vor avea un beneficiu de pana la 17.500 de euro din valoarea totala de 35.000 Euro a scolarizarii.

Inscrierea in programul de EMBA Bucharest, parte din Vienna University of Economics and Business (WU) – cea mai mare universitate de business din Europa, consta in transmiterea unui set de documente in limba engleza (cerere de aplicare, curriculum vitae, 2 scrisori de recomandare, scrisoare de motivatie, copia tradusa si legalizata a diplomei de licenta, foaia matricola cu notele obtinute in timpul studiilor universitare, o fotografie digitala recenta, copie a pasaportului), ulterior avand loc un interviu cu fiecare candidat.

„WU Executive Academy promite managerilor o experienta de top, atat pe plan educational cat si personal, programul de EMBA fiind adaptat la cele mai noi schimbari din mediul de afaceri si tehnologic, sub indrumarea exclusiva a unor profesori de la unele dintre cele mai prestigioase universitati internationale. Programul EMBA doreste sa ofere managerilor oportunitatea de a realiza aceasta educatie de top in regim part-time, fara sa renunte la job. Prin acest discount de 50%, vrem sa incurajam si sa facilitam inscrierea tuturor studentilor-cheie ce pot adauga valoare cursurilor”, a declarat Prof. Bodo B. Schlegelmilch, Decan al WU Executive Academy.

EMBA Bucharest a fost clasat pe locul 1 in Top EMBA 2014 din Romania, primind punctaj maxim pentru mai multi indicativi: calitatea cursurilor, competenta internationala, imbunatatirea abilitatilor de management sau imbunatatirea calitatilor personale. Acest lucru s-a datorat atat reputatiei profesorilor, universitatilor la care predau acestia – Thunderbird School of Global Management – USA, Carlson School of Management – USA etc. – cat si celor doua rezidentiate internationale din cadrul programului, in Austria si USA. Acestor beneficii oferite de WU EMBA Bucharest li se adauga si materialele folosite la cursuri, suportul tehnic pus la dispozitia cursantilor (ex: tableta de ultima generatie), accesul on-line la biblioteca Universitatii de Economie si Afaceri din Viena, precum si exclusivitatea studiilor de caz internationale folosite in cadrul modulelor.

Exevutive MBA Bucharest se adreseaza managerilor cu o experienta de minim 5 ani in domeniu, care au inregistrat un progres solid in cariera si care, ghidati de ambitie si motivatie, au viziuni clare asupra carierei. Programul va incepe pe 11 noiembrie 2013 si se va desfasura pe parcursul a 14 luni, cursurile avand loc in Bucuresti, in regim part-time.

Aceeasi reducere a costurilor, de pana la 50%, va fi aplicata si programelor Professional MBA (PMBA), care se vor desfasura la Viena, au o adresabilitate vasta- femei lider, antreprenori, manageri de intreprinderi mici si mijlocii, dar si celor din conducerea ONG-urilor. Programele PMBA au un focus special asupra femeilor manager cu experienta si realizari insemnate, pentru a fi incurajate sa isi continue studiile superioare, antreprenorilor care si-au lansat cu succes un business sau celor care au un plan de afaceri detaliat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here