Hotelul Radisson Blu din Bucuresti are un nou director general, Bert Fol, fost manager intr-un hotel de lux din Moscova, numit la conducerea unitatii in locul lui Yilmaz Yildirimlar, care a fost promovat ca director regional Park Inn by Radisson in Rusia, anunta Mediafax.

„Bert Fol beneficiaza de o indelungata experienta de peste 30 de ani in domeniul hotelier, din care mai bine de 22 de ani ocupand functia de director general in cadrul unora dintre cele mai importante lanturi hoteliere internationale. Fol este in prezent un membru valoros al echipei Carlson Rezidor Hotel Group. Pana la momentul actual acesta a ocupat pozitia de general manager in cadrul unuia dintre cele mai luxoase hoteluri de cinci stele din Moscova”, se arata intr-un comunicat al Radisson Blu, cel mai mare hotel de cinci stele din Romania.

Yilmaz Yildirimlar a condus hotelul Radisson Blue pentru o perioada de aproape 5 ani.

Radisson Blu Hotel Bucuresti este unul dintre cele mai de succes hoteluri ale grupului Carlson Rezidor Hotel Group din Europa Centrala. Hotelul opereaza 424 de camere si are afaceri de 25 milioane de euro.

„Noul director general va avea ca prioritate mentinerea standardelor inalte si chiar dezvoltarea lor precum si consolidarea pozitiei de lider al pietei locale”, se mentioneaza in comunicat.

Bucuresti Turism, compania care detine hotelul Radisson din Bucuresti, a trecut in 2013 pe profit respectiv 5,7 milioane de lei, dupa ce in fiecare an de la infiintarea sa, in 2008, a inregistrat pierderi. Cifra de afaceri a Bucuresti Turism a scazut usor, la 116,3 milioane de lei in 2013, de la 118,5 milioane de lei in 2012.

Compania Bucuresti Turism, controlata de firma BEA Hotels Eastern Europe cu 76,83% si SIF Transilvania (SIF3) cu 11,29% din titluri.

Grupul hotelier Rezidor este unul dintre cele mai dinamice lanturi hoteliere si face parte din concernul mondial Carlson Rezidor Hotel Group. Grupul opereaza peste 1.340 de hoteluri distribuite in 105 de tari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here