Merck & Co, cunoscuta in afara Statelor Unite si Canadei sub numele MSD, l-a numit pe Fabrizio Giombini in functia de director general al filialei sale din Romania, incepand cu 1 februarie 2014.

Dl. Giombini are o experienta de peste 25 de ani in industria farmaceutica, incepandu-si cariera la Merck & Co., Inc. (MSD), in 1989, in Italia, in calitate de reprezentant regional. De atunci nu a mai parasit organizatia.

In cadrul Merck, a ocupat diferite pozitii in SUA si regiunea EMA, iar noua sa numire in functia de director general in Romania vine dupa 3 ani si 8 luni petrecuti in Italia, ca director executiv al departamentului de afaceri asistenta primara. Expertiza sa bogata in industria farmaceutica l-a ajutat sa obtina rezultate incontestabile de-a lungul carierei.

„Romania este o mare provocare pentru mine. Chiar daca am sosit de putina vreme, simt deja ca locul meu e aici. Am gasit aici o echipa minunata, si impreuna suntem pregatiti sa continuam si sa dezvoltam strategiile noastre, avand drept obiectiv imbunatatirea calitatii vietii romanilor. Pentru fi invingatori in mediul economic si de politici solicitant din prezent, trebuie sa actionam cu o mentalitate proaspata, inovatoare si deschisa, iar acesta este unul dintre principalele mele obiective in cadrul organizatiei MSD Romania. Am intalnit aici oameni extraordinari, care m-au impresionat cu adevarat. MSD are un istoric remarcabil in industria farmaceutica, si noi vom continua sa investim in tratamente inovatoare, proiecte educationale si multe alte proiecte, pentru a oferi pacientilor o viata de cea mai buna calitate”, a declarat Fabrizio Giombini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here