Cea de-a cincea editie a Noptii Agentiilor are loc anul acesta pe 3 aprilie, se va desfasura sub tema “Craft up your life” si va include evenimente organizate de catre 35 de agentii de comunicare, Energiea si Institute, the café.

Pentru prima oara, agentiile din afara Bucurestiului pot participa in cadrul Noptii Agentiilor.

In Bucuresti si-au anuntat participarea 26 de agentii de comunicare: Armada, ATELIER GRUP, Chelgate Public Affairs & Public Relations, Creionetica, DDB Romania & Tribal Worldwide Romania, eventures, Frank Group, Oxygen PR  si MSPS – din grupul Frank, Geometry Global, Hello Group, Jazz, Kubis, McCann Bucharest, MEC Romania, Mindshare Media, pastel, PQB, PROPAGANDA, SCG-Smart Corporation Group, The Public Advisor, tNd’c Advertising, TOTEM Communication, We>Buzz si WebDigital.

Iasi-ul este si el pe harta creativitatii anul acesta cu trei agentii: Aquavita, INNERPRIDE si September & Gavrilescu.

in Timisoara, pasionatii de publicitate pot participa la evenimentele organizate de catre Celmaitare Studios si Synopsis:, iar in Oradea, agentiile Bizmart si Utopium si-au anuntat participarea.

Invitatul special al evenimentului de anul acesta este Republica Moldova, cu agentiile Casa Imago si Piko Creative.

Noaptea Agentiilor 2014 se va desfasura sub tema “Craft up your life”, prin care agentiile sunt invitate sa-si prezinte echipa intr-un mod inedit si sa se laude cu tot ce inseamna creativitatea agentiei dincolo de orele de program. Toate agentiile participante vor organiza un eveniment original, in care sa integreze tema editiei de anul acesta. Mai multe despre evenimentele organizate anul acesta veti gasi in curand pe www.noapteaagentiilor.ro
Noaptea Agentiilor este un proiect The Institute, care isi propune sa promoveze creativitatea romaneasca si sa faciliteze socializarea in randul celor pasionati de comunicare. Ajuns la cea de-a cincea editie, evenimentul permite publicului larg sa treaca pragul agentiilor preferate, intr-un context relaxat si informal, si incurajeaza agentiile sa isi dovedeasca originalitatea prin organizarea de evenimente care mai de care mai creative.
Mai multe despre ce evenimente au avut loc la ultimele editii, dar si despre regulamentul de participare, gasiti pe www.noapteaagentiilor.ro si pe www.facebook.com/institute.ro

The Institute este fondator al Romanian Design Week, AdPrint, Internetics, Institute, The Magazine si Noaptea Agentiilor, organizator al Effie Awards Romania, scoala ADC*RO si ADC*RO Awards.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here