Samsung Electronics Romania lanseaza pe piata locala gama UHD TV oferind utilizatorilor o experienta de divertisment completa.

Varful de gama, Samsung UHD TV de 85 inci (85S9), se remarca atat prin calitatea imaginii, design-ul minimalist, cat si prin sistemul de sunet performant. Modelul poate fi achizitionat din magazinele partenerilor Samsung la pretul de 154.999 lei.

Noul televizor are o rezolutie ce depaseste 8 milioane de pixeli, de patru ori mai mare decat cea existenta la televizoarele Full HD, oferind claritate, culori bogate si intense. Astfel, noua gama ofera o rezolutie de 3840 x 2160 sau de 4 ori rezolutia Full HD. Pentru un ecran cu o diagonala de 85 de inci, aceasta inseamna 52 de pixeli per inch.

in plus, modelul 85S9 are incorporata tehnologia Quadmatic picture engine – un procesor quad core care permite transformarea imaginii intr-un algoritm in patru pasi pentru imbunatatirea imaginii de la HD sau Full-HD pana la UHD (Ultra High Definition), printr-o serie de reglaje ale urmatoarelor functii: acuratetea imaginii, luminozitate, contrast, detaliu. Acest algoritm detecteaza tipul de continut redat pentru a alege metoda de adaptare potrivita formatului respectiv – SD, HD sau Full-HD, intensifica detaliile prin procesare pe bucati a imaginilor, elimina zgomotele de compresie si executa up-scalling-ul la calitate foarte apropiata de rezolutia 4K nativa.

Datorita dotarilor hardware si software, televizorul ofera imagini de o calitate uimitoare, redand cu precizie atat culorile vii cat si negrul. Astfel, prin tehnologia Ultra Clear Panel & Precision Black Pro, ecranul este divizat in 240 de zone in spatele carora se afla un LED care isi reduce automat intensitatea, pentru a oferi un negru profund. in plus, prin tehnologia Micro Dimming Ultimate ecranul este impartit in 1,152 de zone pe care se aplica setarile de contrast, culoare si ajustare a detaliilor, pentru o imagine cat mai intensa.

Datorita modului minimalist si elegant in care este proiectat Samsung UHD TV 85S9, ecranul televizorului ofera imbinarea perfecta intre profilul extra-subtire si ecranul foarte larg, de 85 de inci. Mai mult, datorita modulului One Connect, toate cablurile si conectori televizorului vor fi mascate, oferind astfel o instalare eleganta. Modulul completeaza astfel stilul minimalist al televizorului, oferind conectare HDMI, LaN, USB si antena TV.

Pe langa toate acestea, 85S9 le ofera utilizatorilor si o adevarata experienta audio, cu ajutorul difuzoarele de 120 de wati incorporate. Astfel, Samsung UHD TV reda cu fidelitate atat sunetele inalte, datorita boxelor plasate in partea superioara a televizorului, cat si sunetele joase, datorita subwoofer-ului special creat, oferind o utilizatorilor o experienta de divertisment de neegalat.

Samsung UHD TV este singurul model de pe piata care, prin Evolution Kit, va oferi upgrade procesorului si memoriei televizorului, pentru a asigura compatibilitatea cu viitoarele standarde UHD, preintampinand astfel eventualele modificari ce ar putea avea loc in ceea ce priveste ratele de compresie si transmisie. Astfel, utilizatorii se vor putea bucura permanent de ultimele inovatii. Mai mult, Evolution kit va face upgrade-ul de software, aducand cele mai noi servicii si beneficii ale Smart TV-urilor. Noua gama ofera control prin miscari si voce, alaturi de convergenta cu celelalte device-uri Samsung prin AllShare.

Televizorul Samsung UHD S9 a fost certificat oficial de autoritatile internationale pentru performanta ridicata a imaginii si pentru calitatea deosebita a continutului 3D si a sunetului. Certificarile au fost oferite de catre UL, TUV Rheinland si Intertek, autoritati de certificare cu competente la nivel international.

Impreuna cu UHD TV 85S9, Samsung a lansat pe piata locala si modelele UHD din seria F9000, de 65 de inci si 55 de inci, la preturile recomandate de 7000 de euro si 5000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here