Porsche Finance Group (PFG) continua traditia participarii la programul REMAT si lanseaza oferte atractive de finantare pentru clientii interesati sa-si achizitioneze un autovehicul nou de la concernul Porsche. Marcile participante la program sunt Volkswagen, Skoda, SEAT si Audi. Oferta Porsche Finance Group propune clientilor o dobanda redusa de 8,95% (fixa) pentru imprumuturile in RON si de 6,99% (fixa) sau 6,49% (variabila) pentru cele in euro, completata de un bonus financiar de pana la 3%, in functie de marca aleasa.

„Segmentul auto reprezinta o parte importanta a pietei finantarilor, iar programul REMAT s-a dovedit a fi un foarte bun stimulent al competitivitatii pe piata, inlesnind de fiecare data accesul clientilor la solutii financiare extrem de atractive. in contextul unei piete auto contractate, clientii au devenit tot mai exigenti si mai atenti la costuri, asteptand oportunitati prin care sa achizitioneze produse competitive la preturi avantajoase. in plus, REMAT a devenit un program cu traditie, care reuseste sa coaguleze o anumita categorie de clienti ce urmaresc lansarea programului si decid achizitionarea in functie de asteptarile create de program in anii anteriori. Pentru acestia, Porsche Finance Group a gandit o serie de conditii speciale de finantare, cu dobanzi sub media pietei, menite sa ii sprijine si sa le usureze decizia de achizitie”, a declarat Christoph Binder, CEO al Porsche Finance Group.

Oferta Porsche Finance Group in cadrul programului REMAT 2013 se aplica tuturor tipurilor de credit auto si leasing financiar auto din portofoliul companiei:
credit in RON sau euro, cu dobanda fixa sau variabila,
leasing financiar Clasic in euro, cu dobanda fixa sau variabila,
leasing financiar Clasic in RON, cu dobanda fixa,
PERFECT Leasing in euro, cu dobanda fixa sau variabila.

Prin aceasta oferta speciala Porsche Finance Group, rata lunara pentru un Volkswagen Polo incepe de la 475 RON/luna, pentru o Skoda Rapid de la 445 RON/luna, iar pentru un SEAT Ibiza de la 432RON/luna, conform exemplelor de calcul, astfel:

Volkswagen Polo:

– RATA: Volkswagen Polo cu rata la creditul in RON de la 475 lei/luna
– Disclaimer: Calculul ratei este realizat pentru modelul Polo Attractive Comfortline 1.4 MPI 85 CP, pret cu TVA: 52.194 RON, pret cu TVA in Programul de Stimulare a innoirii Parcului Auto National pentru 2013: 50.889 RON. Parametrii de calcul: curs valutar orientativ: 4.45 RON, avans achitat de client: 21.489 RON, la care se adauga prima de casare in valoare de 6.500 RON, durata contract: 60 luni, DAE: 9,32%. Valoarea totala finantata: 22.900 RON.

Skoda Rapid:

– RATA: Skoda Rapid cu rata la creditul in RON de la 445 lei/luna
– Disclaimer: Calculul ratei este realizat pentru modelul Rapid Active 1.2 MPI 75CP, pret cu TVA: 49.084 RON, pret cu TVA in Programul de Stimulare a innoirii Parcului Auto National pentru 2013: 47.611 RON. Parametrii de calcul: curs valutar orientativ: 4.45 RON, avans achitat de client: 19.686 RON, la care se adauga prima de casare in valoare de 6.500 RON, durata contract: 60 luni, DAE: 9,32%. Valoarea totala finantata: 21.425 RON.

SEAT Ibiza:

– RATA: SEAT Ibiza cu rata la creditul in RON de la 432 lei/luna
– Disclaimer: Calculul ratei este realizat pentru modelul Ibiza Reference 1,2 l/ 60 CP, pret cu TVA:  47.744 RON, pret cu TVA in Programul de Stimulare a innoirii Parcului Auto National pentru 2013: 46.312 RON. Parametrii de calcul: curs valutar orientativ: 4.45 RON, avans achitat de client: 18.971 RON, la care se adauga prima de casare in valoare de 6.500 RON, durata contract: 60 luni, DAE: 9,32%. Valoarea totala finantata: 20.841 RON.

Oferta Porsche Finance Group este disponibila deja clientilor in orice showroom autorizat al marcilor VW, SEAT, Skoda si Audi din tara. Pentru detalii suplimentare, clientii sunt invitati sa viziteze site-ul oficial al companiei (www.porschebank.ro) precum si site-urile oficiale ale marcilor concernului participante, ori cel mai apropiat showroom al marcii auto dorite.

In urma lansarii leasingului financiar clasic in RON in primavara acestui an, Porsche Finance Group detine gama completa de servicii financiare conexe achizitiei unui autoturism, punand la dispozitia clientilor marcilor concernului Porsche solutii complete de finantare si administrare a parcului auto: credit auto, leasing financiar – Clasic si PERFECT Leasing –, leasing operational, management de flote si asigurari auto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here