Wizz Air a anuntat joi lansarea a doua zboruri din Chisinau, catre Roma si Venetia, din 24 septembrie, acestea fiind primele rute operate din Republica Moldova de catre compania aeriana low-cost, informeaza Mediafax.

„Ambele rute vor fi operate initial de doua ori pe saptamana si reprezinta primele zboruri low fare din Moldova. Traficul aerian moldovenesc a avut o crestere constanta si va beneficia de tarifele accesibile pentru a atrage si mai multi pasageri. Moldova are relatii comerciale principale cu Europa de Vest unde multi moldoveni si lucreaza. Turistii, oamenii de afaceri si diaspora moldoveneasca vor aprecia accesul la servicii aeriene accesibile intre Moldova si Europa de Vest”, se arata intr-un comunicat al companiei.

Biletele pentru zborurile Wizz Air din Chisinau spre Roma Ciampino si Venetia Treviso pot fi achizitionate pe wizzair.com cu tarife incepand de la 19.99 euro (un singur zbor, cu toate taxele incluse).

„Acordul European Open Skies are ca efect competitia prietenoasa si salutam alaturarea Moldovei la spatiul aerian comun, ceea ce va conduce la o crestere a numarului de pasageri si de turisti. (…)Estimam sa transportam peste 60.000 de pasageri pe cele doua rute din Chisinau spre Italia”, a declarat intr-un comunicat Gyorgy Abran, director comercial Wizz Air.

Wizz Air opereaza o flota de 43 aeronave Airbus A320 de la 16 baze, 270 de rute facand legatura cu 94 de destinatii din 33 de tari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here