Recent, Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) a organizat o misiune economica in Lituania si Letonia insotind vizita oficiala in tarile baltice a ministrului roman al afacerilor externe, Titus Corlatean.

Din delegatia condusa de prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, presedintele Camerei bucurestene, au facut parte reprezentanti ai unor importante companii romanesti specializate in: industria IT, productia de vinuri, comert si distributie de produse alimentare, turism, productia de ambalaje industriale, productia de cosmetice si produse farmaceutice naturiste, industria petro-chimica si industria aeronautica.

In cadrul forumurilor de afaceri din Vilnius si Riga, s-au organizat in medie cate patru intalniri de afaceri pentru fiecare companie romaneasca memebra a delegatiei cu firme din zona baltica interesate de colaborarea bilaterala sau de participarea in proiecte comune in tari terte. Atat in Letonia, cat si in Lituania, companiile romanesti au stabilit o serie de contacte cu care vor continua negocierile in viitorul apropiat in vederea implementarii de proiecte comune concrete.

Presedintele CCIB, prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, a avut intalniri cu conducerile institutiilor partenere locale: Agentia pentru Dezvoltare si Investitii din Letonia si Camera de Comert, Industrie si Artizanat Vilnius.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here