Samsung Electronics Co., Ltd. a anuntat ca vanzarile la nivel global pentru GALAXY S4, au depasit pragul de 10 milioane de unitati comercializate in mai putin de o luna de cand sunt disponibile pe piata. Telefonul lansat la nivel global pe 27 aprilie are o rata estimata de vanzare de 4 unitati in fiecare secunda.

GALAXY S4 stabileste un nou record pentru Samsung, generand vanzari mai rapide decat oricare dintre predecesorii sai. Vanzarile de GALAXY S III au atins pragul de 10 milioane de unitati dupa 50 de zile de la lansare, in 2012, in timp ce pentru GALAXY SII au fost necesare cinci luni, iar in cazul Galaxy S, sapte luni pentru a atinge acelasi record.

“in numele Samsung, as vrea sa multumesc milioanelor de utilizatori din intreaga lume care au ales Samsung GALAXY S4. in cadrul Samsung vom continua sa inovam, inspirati de oameni si pentru a raspunde nevoilor acestora”, a afirmat JK Shin, CEO si Presedinte al diviziei IT & Mobile Communications in cadrul Samsung Electronics.

GALAXY S4 a fost conceput pentru a surprinde momentele importante din viata ta, prin intermediul functiilor sale inovatoare si hardware-ului superior. GALAXY S4 le ofera utilizatorilor primul ecran Full HD Super AMOLED din lume care permite redarea imaginilor la o calitate uimitoare pe un ecran de 5 inci cu 441ppi. Echipat cu o camera puternica de 13MP, GALAXY S4 beneficiaza de functia Dual Camera care permite utilizarea simultana a celor doua camere ale telefonului. Noile functii software ale GALAXY S4 includ Air View si Air Gesture ce te ajuta sa rezolvi mai repede lucrurile de pe agenda ta zilnica si in acelasi timp, GALAXY S4 te tine la curent cu informatii despre sanatate si tonus, prin intermediul aplicatiei S Health.

Samsung GALAXY S4 este disponibil in peste 110 tari si in curand va fi comercializat in 155 de tari prin intermediul a 327 de parteneri.

Samsung doreste sa introduca o varietate mai mare de culori, pentru a intampina preferintele consumatorilor din intreaga lume. Ca o completare la nuantele White Mist si Black Forest disponibile momentan, noi culori vor fi comercializate din aceasta vara, inclusiv Blue Arctic si Red Aurora, urmate de Purple Mirage si Brown Autumn.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here