Banca Comerciala Romana (BCR) reduce, incepand din aceasta saptamana, dobanda la creditele ipotecare Casa Mea acordate in Lei cu 1,1 puncte procentuale pentru clientii care  detin un avans de minim 35%.

„Oferim clientilor nostri o dobanda incepand de la 7,21% dobanda variabila pe toata perioada de creditare (DAE 7,55%) pentru creditele pentru casa acordate in lei. De asemenea, clientii au posibilitatea de a accesa credite cu dobanda fixa pe o perioada de 5 ani – 7,8% (DAE 7.81%). Totodata, venim in sprijinul clientilor nostri si le oferim gratuit polita de asigurare facultativa a imobilului pe toata perioada de creditare. Consideram ca noile nivele ale dobanzilor, coroborat cu trendul descrescator inregistrat in ultima perioada al indicelui ROBOR, precum si cu eliminarea riscului valutar conduc la inexistenta unei diferente intre costul total al unui credit in Euro si al unui credit acordat in lei. Aceasta reducere a dobanzii creditelor in lei subliniaza angajamentul BCR pentru creditarea in moneda nationala si consolideaza pozitia BCR ca si principal creditor ipotecar”, a declarat Ioana Mihai, Sef Departament Credite Garantate din cadrul BCR.

Creditul ipotecar/imobiliar CASA MEA BCR ofera posibilitatea clientilor de a cumpara sau construi o locuinta, de a refinanta un credit contractat anterior sau pur si simplu sa modernizeze casa pe care o detin deja, BCR finantand pana la 85% din valoarea garantiilor aduse fiind acceptate in garantie si imobile care apartin altor persoane (sot/sotie, parinti, frati/surori etc.)

BCR ofera gratuit asigurarea facultativa a imobilului, pe toata perioada de creditare, la OMNIASIG VIG.

BCR accepta o gama larga de venituri(salarii, pensii, chirii, dividende, venituri din strainatate, din activitati independente), precum si pana la 3 coplatitori ce pot participa la credit si ofera modalitati flexibile de rambursare, fara a fi necesara deplasarea la banca (ATM BCR sau Serviciul de efectuare operatiuni prin canale alternative BCR). De asemenea, banca ofera, contra cost, o asigurare de somaj care ofera o protectie solicitantului in cazul pierderii locului de munca.

“Lipsa comisionului lunar de administrare, reducerea dobanzii cu 0,2 puncte procentuale pentru clientii care incaseaza salariul la BCR, asigurarea gratuita a imobilului pe intreaga perioada de creditare si inexistenta riscului valutar reprezinta doar cateva din avantajele creditelor garantate cu ipoteca oferite de BCR. Un alt avantaj major il reprezinta posibilitatea obtinerii de catre client a aprobarii financiare, valabile 90 de zile, oferind in acest fel clientilor siguranta aprobarii creditului si suficient timp pentru gasirea locuintei dorite”, a adaugat Ioana Mihai.

Exemplu de calcul: Pentru un credit in valoare totala de 150.000 lei, pe 30 de ani: DAE = 7,55% dobanda variabila: 7,21%/an (ROBOR 6 luni + 1,3 %); rata lunara: 1.019,2 lei; valoare totala platibila: 368.201,26, cost total credit:218.201,3 lei. Exemplu valabil in luna martie  2013 pentru clientii care care incaseaza salariul la BCR pentru creditele noi solicitate ce reprezinta cel mult 65% din valoarea garantiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here