Grupul francez Renault recheama in service peste 60.000 de SUV-uri Koleos in China, din cauza unui senzor de combustibil defect, au anuntat autoritatile chineze, potrivit Mediafax.

Cele 61.508 masini sunt modele produse in perioada 2009-2012. Renault va asigura inlocuirea gratuita a senzorului, care poate arata un nivel incorect al cantitatii de combustibil, scrie Bloomberg.

Renault vrea sa copieze succesul inregistrat de alti costructori straini pe cea mai mare piata pentru automobile din lume, noteaza sursa citata.

Vanzarile de autovehicule pentru pasageri din China au crescut in ianuarie cu 50%, la un nou nivel record, cu o cerere aproape dubla pentru SUV-uri, potrivit Asociatiei Producatorilor Auto din China.

Renault are de infruntat concurenta rivalilor precum General Motors si Volkswagen pe piata chineza. Vanzarile in China ale General Motors, cel mai mare producator strain de pa piata, au crescut cu 26% in ianuarie, cea mai buna luna a grupului.

Anuntul Renault vine dupa ce autoritatile chineze au informat in ianuarie ca grupul francez va rechema in service 5.097 SUV-uri Koleos in China din cauz unui defect de sudura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here