Samsung Electronics Co., Ltd, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria dispozitivelor media digitale, si-a extins serviciul e-book in Europa, oferind astfel unui numar mai mare de clienti posibilitatea de a-si transforma experienta lecturii digitale.

Readers Hub 2.0 este serviciul e-reader datorita caruia citirea cartilor in format electronic este chiar mai usoara si mai placuta.

Readers Hub 2.0 aduce utilizatorilor de smartphone-uri si tablete Samsung mii de bestseller-uri si de carti in format electronic din intreaga lume, de la carti ilustrate de gatit si pana la lecturi pentru copii.

Cautarea si navigarea prin bogatul catalog al Readers Hub 2.0 este acum mai rapida si mai simpla. Serviciul de recomandari de continut te ajuta sa gasesti cu usurinta titlurile care sunt de interes pentru cititor. Odata ce titlul a fost ales, cartea este deschisa iar interfata intuitiva permite utilizatorului sa personalizeze modalitatea de vizualizare: poate schimba marimea textului, culoarea de fundal sau luminozitatea ecranului asa cum isi doreste, indiferent de locul in care se afla sau de momentul in care doreste sa citeasca.

Printr-o simpla atingere a ecranului, se deschide un meniu care permite cititorilor sa sublinieze pasajele importante si sa faca adnotari. Notitele sunt salvate separat pentru a fi gasite cu usurinta si, de asemenea, partajate. in plus, Readers Hub 2.0 permite utilizatorilor sa posteze in orice moment pe retelele sociale pasaje din carte.

„Cu Readers Hub 2.0 am dorit sa cream un hub de lectura pentru pentru terminalele mobile”, a declarant Won-Pyo Hong, Presedinte si Șef al diviziei Media Solution Center, in cadrul Samsung Electronics. „Peste tot in lume, oamenilor le place sa citeasca. Cu toate acestea, in societatea zilelor noastre, bogata in continut, poate fi dificil sa iti mentii colectia la zi. Tocmai de aceea, Readers Hub 2.0 ofera posibilitatea de a descarca si citi carti in format electronic oriunde si oricand.”

Readers Hub 2.0 ofera o biblioteca bogata cu continut provenit din intreaga lume pentru ca Samsung a extins parteneriatele cu editurile partenere pentru toate pietele Uniunii Europene, cu scopul de a oferi o gama larga de titluri nationale si international. Iar obtinerea de continut este acum mult mai simpla. De indata ce informatiile cardului de credit au fost introduse, cumpararea si descarcarea de carti electronice este la doar 2 click-uri distanta; o singura parola de acces si butonul „sign-in” iti ofera acces la e-reader de pe multiple dispozitive Samsung.

Readers Hub 2.0 este compatibil cu urmatoarele formate: ePub2, PDF, HTML 5 si ePub 3. in plus, Samsung a dezvoltat un portal dedicat editurilor, unde acestea pot urmari, incarca si gestiona ofertele proprii de carti electronice.

Readers Hub 2.0 este preinstalat pe Samsung GALAXY Note II. Utilizatorii GALAXY S III, GALAXY Note 10.1 si GALAXY CAMERA pot descarca aplicatia din Samsung Apps.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here