Infiintarea Autoritatii Nationale pentru Turism de catre noul Guvern reprezinta o sansa acordata turismului romanesc. Federatia Patronatelor din Turism si Servicii a solicitat in numeroase randuri aceasta masura, iar realizarea ei este un semn de deschidere fata de cerintele patronatelor din domeniu.

Solicitam noii Autoritati sa initieze imediat discutii cu reprezentantii industriei turismului pentru a cunoaste exact problemele cu care acesta se confrunta si pentru a stabili impreuna solutiile care pot fi luate in vederea relansarii acestui sector care nu trebuie subestimat pentru ca poate aduce o contributie importanta atat la bugetul de stat, cat si in ceea ce priveste crearea de locuri de munca.

Autoritatea Nationala pentru Turism trebuie sa puna capat marginalizarii sectorului turistic si sa vina in sprijinul investitorilor si operatorilor din turism in asa fel incat regretele permanente ca din Romania pleaca mai multi turisti decat cei care vin din afara tarii la noi sa ia sfarsit pentru totdeauna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here