Ansamblul rezidential Oxford Gardens isi deschide portile pentru vizitatori in perioada 3 – 8 decembrie, ca parte din campania de vanzari initiata de dezvoltatorul proiectului pentru perioada de iarna.

“Este prima data cand gazduim o asemenea initiativa. Observam schimbari in comportamentul de consum al utilizatorului roman, care este mai informat, are gusturi rafinate si doreste sa experimenteze inainte sa ia decizia de achizitie. Ne dorim sa oferim clientilor nostri oportunitatea de a experimenta atmosfera speciala din Oxford Gardens. Ideea a venit in urma interesului crescut pentru ansamblu generata de campania de reduceri de preturi pe care o desfasuram pana la 15 decembrie. Dorim sa aratam potentialilor clienti diversele tipuri de vile, interioarele deosebite si spiritul de sarbatoare din complex, iar cel mai potrivit moment pentru aceasta actiune este apropierea Craciunului”, au afirmat reprezentantii Oxford Gardens.

Ansamblul Oxford Gardens propune cumparatorului un concept diferit, unic pe piata din Romania si exclusivist, incepand cu arhitectura in stil englezesc, designul exterior si peisagistica spatiilor verzi si completand cu facilitatile si serviciile de inalta calitate oferite locatarilor.

Complexul se intinde pe o suprafata de 168.935 metri patrati si cuprinde 204 vile, spatii verzi generoase si terenuri de tenis. Complexul de vile este localizat in nordul Bucurestiului, vis-a-vis de Scoala Americana, in vecinatatea padurii Baneasa. Complexul a fost dezvoltat de Willbrook International si livrat pe piata din Romania in 2011.

DESPRE OXFORD GARDENS:

Proiectul cuprinde  204 proprietati exclusiviste, cu o suprafata construita de 98.000 mp, dispuse in jurul parcurilor ansamblului; fiecare proprietate beneficiaza de un lot privat cu suprafete cuprinse intre 400 si 1300 mp, cu gradini si terase generoase, iar unele dintre ele cu piscina. Suprafata totala a complexului este de 168,935 mp permitand o dezvoltare aerisita, cu strazi largi, spatii de parcare suficiente si spatii verzi comune frumos amenajate. Vilele au suprafete cuprinse intre 350 si 650 mp construiti, standardele inalte si functiunile de lux pastrandu-se indiferent de marimea si tipul locuintei alese.

Vilele Oxford Gardens comunica stilul rafinat englezesc prin arhitectura, peisagistica, finisaje si dotari: piatra naturala si parchetul masiv definitiveaza cea mai mare parte a pardoselilor, baile au mobilier de import din Italia si obiecte sanitare marca Sanindusa, bucatariile sunt dotate cu aparate electrocasnice marca Franke, iar terasele imbina piatra naturala cu lemnul nobil. Pentru mai multe detalii accesati: www.oxfordgardens.com.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here