In perioada 3-7 decembrie 2012, intre orele 18.30 si 20.30 , BANKERS HUBB&CAFE si SMART PR GROUP organizeaza workshop-ul „BeEntrepreneur ” , actiune care doreste sa canalizeze tinerii din ziua de azi catre mediul de business.

Dupa cum se stie foarte bine, situatia locurilor de munca nu este roz si, de aceea, aceasta initiativa doreste sa atraga atentia asupra alternativelor existente in mediul economic pentru tinerii dornici sa inceapa propria afacere.

In consecinta, am promovat acest demers ajutati si de doi parteneri extrem de importanti, AJOFM GALATI si AIESEC GALATI. Programul pentru saptamana respectiva va fi unul extrem de atractiv si interesant , impartit astfel :

1.Luni – INITIATIVE DAY – experiente oferite de mediul de afaceri tanar
2.Marti – EXPANSION DAY – experiente oferite de mediul de afaceri mijlociu
3. Miercuri – EXPERIENCE DAY – experiente oferite de mediul de afaceri avansat
4. Joi – BUSINESS PLAN – intocmirea unui plan de afaceri
5. Vineri – FEEDBACK DAY – feedback si consultanta privind finantarea ideilor de afaceri

Pretul este de 40 de lei de persoana sau 60 de lei doua persoane ( coffee break inclus ). In plus,in cadrul BANKERS HUBB&CAFE, participantii la workshop vor beneficia, ulterior, de consultanta gratuita pentru accesarea fondurilor rambursabile si nerambursabile pentru demararea unei afaceri si pentru promovarea acesteia, in fiecare joi, de la 18:00 la 20:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here