Ultima editie din acest an a Targului Imobiliar Project Expo demonstreaza ca atat cererea de imobile, cat si oferta s-au diversificat semnificativ. La standurile expozantilor care participa la evenimentul care se desfasoara la Palatul Copiilor, in perioada 16-18 noiembrie, vor fi prezentate atat garsoniere cu preturi de 18.000 euro sau apartamente cu doua camere de 50.000 euro, cat si duplexuri care costa 500.000 euro sau vile al caror pret depaseste 1 milion euro. Nu in ultimul rand, sunt prezente companii cu proiecte nou-noute, proaspat lansate. Targul Imobiliar Project Expo este deschis vinery si sambata intre orele 10.00-18.00, iar duminica intre orele 10.00-16.30. Intrarea este libera.

Mai jos aveti doar cateva dintre ofertele care vor fi prezente la targ.

Cel mai mic pret: garsoniere la un pret de 18.000 euro. Discount 2.000 euro.
Nu doar un singur expozant are aceasta oferta. In doua complexuri rezidentiale nou-noute exista garsoniere de aproximativ 30 de metri patrati la acest pret.

Nordul Capitalei revine in piata cu oferte de top.
North Lane Residence este situat in partea de nord a capitalei, in zona Baneasa. Dezvoltatorul vine cu o oferta speciala la apartamentele cu doua camere, de 115,11 metri patrati construiti, al caror pret este de 87.000 euro+TVA.

Preturi accesibile la doi pasi de kilometrul zero al Capitalei
Vitan Residence 2 vine si el cu o oferta speciala, respectiv un discount de 5%. Preturile sunt cuprinse intre 39.184 euro, tva inclus (studio) sau 66.677 euro (apartament doua camere) si 229.000 euro, tva inclus (apartament duplex cu cinci camere).

Lux cu discount
NewTown Residence vine cu o oferta speciala pentru un apartament cu doua camere si o suprafata utila de 58,60 mp, dar si o terasa de 16,00 mp, al carui pret este de 379.999 lei  +tva 5%

Cea mai scumpa vila
1300000 euro. Vila s+p+e+m, Snagov, 1600mp contructie finalizata in 2002, 3 livinguri + 5 dormitoare, anexe, 7 bai

Cel mai scump apartament
1250000 euro. Penthouse-ul se afla in zona Splaiul Unirii – Mihai Bravu, intr-o cladire cu 7 etaje, ocupand ultimele doua niveluri ale imobilului. Acesta este compus din 8 camere, 6 bai, 2 bucatarii, 2 camere tehnice, 2 boxe, sala fitness, sauna, 4 locuri de parcare, 4 balcoane si o gradina cu gazon natural si diverse plante, toate acestea desfasurandu-se pe o suprafata de peste 800mp.

Rate direct la dezvoltator
Ertec Residence ofera posibilitatea de a achizitiona apartamente cu rate direct la dezvoltator si dobanda 0%. Mai mult de atat, dezvoltatorul vine si cu o oferta speciala, pana la sfarsitul anului plateste chiar el TVA-ul de 5%. Preturile incep de la 27.400 euro.

Cumpar sau inchiriez?
Pentru 119.000 euro oricine poate fi proprietarul unui apartament de 105 mp construiti, utilat si mobilat. Pretul de inchiere este de 650 euro/luna.

Noutati tehnologice
Apartamente dotate cu sistemul de climatizare DUCT, care consuma cat un aparat de aer conditionat de 12.000 BTU, dar care poate aerisi si pastra temperatura constanta a unei suprafete de peste 100 mp.

Pentru mai multe detalii va asteptam la targ pentru a discuta cu expozantii despre cele mai noi oferte, dar si pentru a analiza impreuna ultimul studiu realizat in cadrul Targului Imobiliar Project Expo.

Targul Imobiliar PROJECT EXPO  este organizat in parteneriat de catre companiile Project Events si Zero Point Consulting. Project Events este o companie specializata in organizarea de evenimente, ce s-a evidentiat prin sirul de evenimente desfasurate sub emblema CARIEREdeSUCCES si prin punerea in scena a unor spectacole si concerte la care au fost invitati artisti de renume, cum ar fi Scorpions, Michael Flatley, Demis Roussos etc. Zero Point Consulting este o companie imobiliara cu sediul central in Bucuresti, ce ofera servicii complete de brokeraj imobiliar si de relocare personal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here