Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare data center si servicii Cloud si totodata Partener Velocity Premier al EMC, a obtinut certificarea solutiei Contract Administration din partea EMC.

Solutia Star Storage a fost publicata in Galeria de Solutii EMC si va fi prezentata si in cadrul conferintei anuale EMC Momentum Europe 2012, care are loc la Viena, in perioada 5 – 8 noiembrie 2012.
Aceasta este a doua solutie creata de Star Storage si certificata de EMC, leaderul american in produse, servicii si solutii pentru stocarea si managementul informatiei, dupa Star Documentum Connector for HCP, care a obtinut aceeasi certificare EMC in septembrie 2009.

Aceasta solutie adreseaza provocarile din ce in ce mai mari cu care se confrunta atat organizatiile publice, cat si cele private, provocari relationate la administrarea documentelor aferente contractele lor. Contractul – candva un simplu document menit doar sa protejeze partile impotriva celui mai pesimist scenariu – a evoluat intr-un instrument dinamic si puternic, cu propriul sau ciclu de viata. La dificultatile actuale de gestionare a contractelor se adauga si cresterea semnificativa a numarului lor, contractele fiind baza pe care oricare organizatie trebuie sa functioneze in relatiile sale cu partenerii. Ineficienta realizarii si monitorizarii evolutiei contractelor conduce la pierderi foarte mari de timp si resurse, iar lipsa de vizibilitate si transparenta intre partile interesate poate determina reinnoirea nedorita, inutila sau incapacitatea analizarii corecte a cheltuielilor aferente contractului.

”Cu solutia Contract Administration de la Star Storage, clientii pot obtine rapid o perspectiva de ansamblu asupra tuturor informatiilor contractului, a modificarilor  facute de fiecare utilizator si sa centralizeze toate informatiile contractuale relevante despre un partener (furnizor sau client).  Prin utilizarea acestei aplicatii, toate contractele organizatiei dumneavoastra sunt stocate in siguranta si disponibile imediat pentru o verificare  rapida ori de cate ori este necesar. Navigarea printre date si documente este foarte facila, utilizand comenzi rapide sau scurtaturi pentru elementele cele mai importante. Toate aceste beneficii si multe altele oferite de solutia Contract Administration de la Star Storage contribuie semnificativ la fundamentarea proceselor decizionale si de business si la reducerea timpului aferent acestora.” declara Catalin Paunescu, Managing Director Star Storage.

Solutia Contract Administration de la Star Storage este un instrument puternic, care ajuta companiile si institutiile publice sa aiba o evidenta foarte clara a contractelor cu clientii si cu furnizorii,  inclusiv a tuturor documentelor relationate la un contract – anexe, comenzi, facturi etc, pe toata durata de viata a acestora.

Folosind aceasta solutie, organizatiile isi gestioneaza eficient contractele, avand siguranta ca toate detaliile contractelor sunt inregistrate si monitorizate. in plus, aplicatia ofera si o pagina sumarizatoare, o „coperta”, care este actualizata automat cu informatiile relevante cu privire la contract. Aplicatia are multiple functii utile care faciliteaza monitorizarea evenimentelor contractuale, a alertelor si a tuturor informatiilor aferente.

„Suntem foarte mandri pentru obtinerea certificarii “EMC Certified”pentru o a doua solutie Star Storage, ceea ce demonstreaza echivalentul excelentei la care a ajuns Star Storage la nivel mondial. Prima certificare ”EMC Certified” am obtinut-o in septembrie 2009 pentru Star Documentum Connector for HCP, care in prezent este folosit de clienti din toata lumea si este foarte apreciat, atat din perspectiva functionalitatilor, cat si pentru simplitatea instalarii.” a declarat Rares Vasilescu, Software Development Director Star Storage.

Despre  Star Storage – Information Management | Outsourcing | Cloud

Star Storage este o companie romaneasca, capital 100% privat, lider in solutii pentru protectie si management al informatiilor in Romania. Cu peste 12 ani de experienta pe piata din Romania, Star Storage si-a dezvoltat portofoliul de solutii si servicii pornind de la principiul integrarii complete de-a lungul intregului ciclu de viata al informatiilor generate de o companie – din momentul productiei acestora pana in momentul stocarii sau distrugerii: servicii externalizate de output management (productie documente), servicii externalizate de arhivare si management al arhivelor hibride (arhive fizice si electronice), servicii externalizate de data center si Cloud, solutii de infrastructura IT si solutii de business, toate integrate cu solutiile de gestiune a informatiilor geospatiale (Geographic Information System).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here