Compania Extreme Training anunță organizarea celui mai mare eveniment de Leadership din anul 2012, Conferința Leadership 530 de grade. Participanții vor putea trăi o experiență memorabilă: firewalking sau mersul desculț pe cărbuni încinși la peste 530 de grade Celsius.

Speakerii de top Marian Rujoiu, Mircea Chira și Bruno Medicina invită atât persoanele fizice cât și companiile la un eveniment marca Extreme Training cu scopul de a sparge barierele și de a învinge limitele si temerile. Evenimentul va avea loc în data de 25 octombrie 2012, la Sala Polivalentă iar locurile se pot rezerva pe site-ul www.traininguri.ro.

”Acest eveniment oferă o posibilitate imediată pentru eliberarea potențialului de leadership ascuns în fiecare om și contribuie totodată la dobândirea sau după caz, la creșterea încrederii în sine. Cel mai probabil, pentru fiecare participant, acest eveniment va reprezenta un punct de cotitură în viață, motiv pentru care ratarea participării ar fi de regretat pentru oricine.” – Marian Rujoiu, Manager Extreme Training

Firewalking la 530 de grade: BENEFICII IMEDIATE PENTRU PARTICIPANȚI

Trăirea unei experiențe unice pe durata întregului eveniment, învingerea propriilor limite prin mersul pe cărbuni încinși, acumularea de cunoștințe prin metode testate, însușirea tehnicilor care te transformă într-un lider autentic sau însușirea de exerciții și experiențe care te vor transforma într-o persoană care îi inspiră pe cei din jur sunt doar cateva dintre beneficiile unui participant la un astfel de eveniment.

Ințelegerea succesului și a modalității de atingere a acestuia si un prilej de networking cu sute de lideri pot oferi oricui o stare de bine și încredere în sine.

CUI SE ADRESEAZĂ CONFERINȚA „LEADERSHIP 530° ”?

Persoanelor care vor să-și testeze și să-și depășească limitele, vor să-și descopere și să-și dezvolte potențialul, au funcții de conducere sau care aspiră la una, care doresc să depășească barierele comunicării formale si doresc să se dezvolte în cadrul unei organizații.

Detalii complete despre eveniment se pot afla accesând acest link: http://www.traininguri.ro/conferinta-leadership-530/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here