BUSINESS NETWORKING EVENT organizat de POINT Consulting va avea loc marti, 23 octombrie 2012, ora 18:30 – 21:30, in cadrul Hotelului Europa Royale Bucharest, Str. Franceza nr 60 (langa Hanul lui Manuc – Piata Unirii).

Intr-un mediu profesional, dar relaxat, participantii vor avea ocazia ca impreuna sa construiasca relatii ce pot duce la dezvoltarea personala si profesionala, precum si la dezvoltarea afacerilor pe care le coordoneaza.

TEMA evenimentului: INFLUENTA, PERSUASIUNE, MANIPULARE va fi sustinuta de catre MIRCEA CHIRA – Antreprenor si antrenor in Motivare si Persuasiune, Leadership si Public Speaking.

Mircea Chira este antrenor în motivare, leadership şi public speaking. Prin ambiţia sa de a răzbi și capacitatea de a trece peste înfrângeri, indiferent de condiţii, a dobândit priceperea de a excela în orice domeniu. Obiectivul său este acela de a contribui la schimbarea în bine a vieţii cât mai multor oameni, care au curajul să învețe că totul este posibil. Seminariile sale oferă resursele necesare pentru ca visele să poată fi transformate în obiective, pentru ca oamenii să și le poată susţine cu determinare oricând şi să devină lideri pentru ideile lor.

Pentru inscriere la evenimentul de networking, apasati aici…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here