Producatorii si importatorii de vinuri din Romania mai pot inscrie vinuri in sectiunea non-retail a concursului de vinuri Premiile de Excelenta Vinul.Ro 2012 pana pe 15 octombrie 2012.

Caroline Gilby MW, Angela Muir MW si Christy Canterbury MW se vor numara printre degustatorii care vor alcatui juriul celei de-a patra editii a concursului de vinuri Premiile de Excelenta Vinul.Ro 2012, competitie organizata in perioada 26-30 octombrie, la Dragasani, cu sprijinul Asociatiei Producatorilor de Vinuri din Dragasani. Alaturi de acesti „Jedi ai vinului“, in comisiile de jurizare vor mai intra si cativa dintre cei mai importanti jurnalisti europeni de vin, cu functii de conducere in cadrul Federatiei Internationale a Jurnalistilor si Scriitorilor de Vin (FIJEV), oenologi, scriitori, consultanti si experti in domeniul vinului. Astfel, la cea dea patra editie a Premiilor de Excelenta vor participa 15 jurati straini, din 10 tari: Christy Canterbury MW (Statele Unite), Caroline Gilby MW, Angela Muir MW (Marea Britanie), Darrel Joseph (Austria), Yves Paquier (Elvetia), Luigi Salvo si Roberto Gatti (Italia), Mariusz Kapczynski (Polonia), Jaime Arraujo si David Cobbold (Franta), Antonio Maria Casado Tome (Spania), Nemeth Agnes (Ungaria), Yana Petkova, Marina Karakonova si Galina Niforou (Bulgaria). De asemenea, in comisiile de jurizare ale concursului vor mai participa si cativa specialisti si degustatori romani.

Ceea ce a diferentiat concursul de vinuri Premiile de Excelenta Vinul.Ro de alte competitii de profil din lume a fost infiintarea, incepand cu cea de-a doua editie, a doua sectiuni distincte: una pentru vinurile achizitionate direct de pe raft de catre organizatori si o a doua sectiune, dedicata vinurilor non-retail (etichete distribuite doar in Hoteluri, Restaurante, Cafenele sau firme de Catering si inregistrate in concurs de catre producatori, distribuitori sau importatori de vinuri, contra unei taxe de inscriere). La cea de-a treia editie a Premiilor de Excelenta Vinul.Ro producatorii, importatorii sau distribuitorii de vinuri din Romania si din strainatate au posibilitatea sa inscrie in concurs probe care nu exista in marele retail, contra unei taxe de participare de 60 de euro / proba.

Participarea in sectiunea non-retail

Taxa de participare pentru sectiunea non-retail a Premiilor de Excelenta Vinul.Ro 2012 este de 60 euro / proba + TVA. Din fiecare proba, producatorii vor trimite cate 3 exemplare. Probele trebuie sa ajunga in posesia organizatorilor pana cel mai tarziu la data de 15 octombrie 2012. Plata taxei de participare trebuie facuta pana pe data de 15 octombrie 2012 in contul:

SC HASH MEDIA SRL

Bucuresti, Sector 2, Intr. Albinari nr. 5, et. 1, ap. 3

RO 29051525 • J40/10460/2011 • Cont IBAN: RO76

FNNB 0001 0292 1442 RO02 • Banca: Credit Europe Bank 

Adresa pentru expedierea probelor:

Str. Ienachita Vacarescu Nr. 12, Ap. 9, Et. 2, Sector 4, Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here