Bucuresti, 9 octombrie 2012: Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare si servicii Cloud, lanseaza noi pachete de solutii si servicii StarVault Cloud pentru companii mici si mijlocii, printr-o campanie prin care continua     sa-si promoveze conceptul de Cloud as Utility.

Desi serviciile de Cloud sunt inca un concept nou pe piata IT in Romania, Star Storage este un pionier in domeniu, oferind clientilor sai posibilitati multiple de a-si eficientiza procesele de lucru prin externalizarea in Cloud a serviciilor IT.

Noua gama de solutii si servicii StarVault Cloud, cu care Star Storage vine in intampinarea companiilor mici si mijlocii incepand din aceasta luna, este gandita sub conceptul de Cloud as Utility tocmai pentru a adresa mai bine nevoile clientilor de a externaliza, si cuprinde:

StarVault Cloud Server – solutia prin care clientii isi pot activa propriul server virtual, care devine disponibil in doar 5 minute de la activarea sa, avand acces complet si exclusiv asupra intregului server.

Pretul de activare si utilizare a unui astfel de server incepe de la 20 euro/ luna, in functie de nevoile fiecarui client.

StarVault Cloud Storage (NAS) – solutia ideala de stocare cu performanta enterprise, dar la un pret accesibil, ideal pentru stocarea de fisiere si pentru aplicatii de tip „content centric” (Document Management, Enterprise Content Management, Web Content Management).

StarVault Managed Colocation  – solutia ofera clientilor servicii de gazduire a echipamentelor IT proprii in Centrul de Date Star Storage pe baza unui abonament lunar, precum si servicii asociate.
StarVault Enterprise Cloud – acest serviciu se adreseaza clientilor de tip SMB (small and medium businesses) care lucreaza cu volume mari de informatii si presupune crearea unui centru de date virtual propriu pe care acestia il pot accesa oricand cu ajutorul unei interfete Web special creata, avand control total asupra resurselor de procesare si de stocare alocate.

Conceptul de Cloud as Utiliy se refera la posibilitatea utilizarii solutiilor si serviciilor IT la fel de usor precum cele din utilitati (apa, energie, gaz, etc.). in acest sens, Star Storage pune la dispozitia clientilor din zona SMB  conceptul de „pay as you grow”, oferind solutii si servicii pe baza unui abonament lunar, ceea ce conduce la beneficii majore imediate pentru aceste companii: conservarea capitalului, utilizarea imediata a serviciilor, reducerea costurilor, transferarea responsabilitatilor cu administrarea infrastructurii, plata doar pentru cat se consuma, siguranta si disponibilitatea crescuta a datelor oferite in Centru de Date Star Storage, avand o calitate a serviciilor garantata printr-un SLA strict si suport disponibil 24 ore din 24.

”Star Storage a lansat in prima jumatate a acestui an noua generatie de servicii StarVault Cloud pentru clientii persoane juridice, iar in aceasta toamna revenim cu noi pachete dedicate companiilor mici si mijlocii care au menirea de a sustine aceasta zona importanta de business. Ne-am propus ca in perioada urmatoare sa ne focalizam pe imbogatirea permanenta a acestui portofoliu de servicii, mai ales ca beneficiem de avantajul de a oferi acest serviciu din propriul nostru centru de date, avand astfel controlul complet asupra tuturor componentelor. Aceasta noua campanie vine in intampinarea companiilor mici si mijlocii care au aceleasi nevoi ca si companiile mari, dar au un buget semnificativ mai redus. Astfel, am conceput pachete speciale cu preturi accesibile tocmai pentru a putea raspunde unei game cat mai variate de nevoi.”, a declarat Catalin Paunescu, Managing Director, Star Storage.

Argumentele Star Storage pentru a fi declarat furnizorul preferat de servicii Cloud sunt numeroase, Centrul de Date Star Storage fiind sinonimul excelentei in domeniu, iar caracteristici precum respectarea standardelor si reglementarilor Uptime Institute, construirea  in conformitate cu standardul TIA-942 de nivel Tier-3, oferirea unei disponibilitati de 99,982%, localizarea in Bucuresti si nu in afara tarii cum este cazul altor mari furnizori, sunt doar cateva dintre aceste avantaje.

Folosind produsele si serviciile de infrastructura IT marca Star Storage, care au un inalt grad de fiabilitate, companiile isi vor conserva capitalul si isi vor reduce costurile de operare IT si totodata vor reduce expunerea la posibile evenimente nedorite.

Despre  Star Storage

Star Storage este o companie romaneasca, capital 100% privat, lider in solutii pentru protectie si management al informatiilor in Romania. Cu peste 12 ani de experienta pe piata din Romania, Star Storage si-a dezvoltat portofoliul de solutii si servicii pornind de la principiul integrarii complete de-a lungul intregului ciclu de viata al informatiilor generate de o companie – din momentul productiei acestora pana in momentul stocarii sau distrugerii: servicii externalizate de output management (productie documente), servicii externalizate de arhivare si management al arhivelor hibride (arhive fizice si electronice), servicii externalizate de data center, solutii de infrastructura IT si solutii de business, toate integrate cu solutiile de gestiune a informatiilor geospatiale (Geographic Information System).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here