Automobile electrice, masini modificate, unele chiar unicat, dar si modele noi ale marcilor prezente pe piata din Romania vor putea fi admirate in week-end, la Complexul Exporom.

Exporom Auto Show si 4Tuning FEST deschid portile primei editii, vineri, 12 octombrie, la Exporom Pantelimon (Bd. Biruintei nr. 98, Pantelimon, Ilfov).

Pilotul de raliuri ajuns legenda in Romania, multiplu campion national, Titi Aur, va participa la cele doua manifestari alaturi de „scoala mobila de conducere defensiva si Pilotaj”. Timp de 3 zile, publicul amator si specialistii sunt invitati sa asiste la un spectacol pe 4 roti, accesul fiind liber, iar transportul gratuit pentru vizitatorii care ajung la statia de metrou Republica.

„Firmele de profil vor prezenta o serie de noutati in materie de tuning, iar cluburile auto asteapta sa uimeasca publicul si de aceasta data. De la cele mai vechi masini (zona Retro), pana la cele modificate, toate vor fi admirate, unele chiar premiate. La toate acestea se adauga si Finala de Car Audio, dar si alte demonstratii ce au ca ingredient sau punct de atractie principal pasiunea pentru autoturisme!”, a declarat Roxana Soare, Project Manager Exporom.

Tiriac Auto anunta prezenta tuturor marcilor din portofoliu. Alaturi de marcile tiriac Auto, publicul va putea admira si modelele aduse de Eurial Invest, dealer Peugeot.

Masini electrice –  prezente la Exporom

In perioada 12-14 octombrie, Exporom Auto Show si 4Tuning FEST isi vor intampina oaspetii si cu automobile electrice MIA Electric, disponibile pe piata prin importatorul unic E-Motion Electric. De asemenea, iubitorii sportului pe doua roti au ocazia sa testeze bicicletele electrice Hero Eco. Programul evenimentelor, precum si detalii suplimentare sunt disponibile pe www.exporom.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here