Bucuresti, 08.10.2012  – Continuand politica de diversificare a portofoliului cu produse  si servicii competitive, CEC Bank ofera dobanzi atractive clientilor noi persoane fizice care acceseaza o limita de descoperire in contul atasat unui card de debit si/sau o limita de credit atasata unui card de credit. Astfel, incepand cu data de 08.10.2012, acestia  vor beneficia de o rata a dobanzii ROBOR 3M + 0 p.p. (marja Bancii) pentru o perioada de 6 luni din momentul activarii limitei de credit prin card.

“Pe langa avantajele oferite de acest mijloc de plata, oferta Bancii este imbunatatita cu inca un beneficiu destinat clientilor noi, dobanda introductiva asigurand o marja inferioara de risc fata de marja standard, ceea ce va conduce la diminuarea costurilor finantarii. Persoanele fizice vor beneficia astfel de una dintre cele mai bune oferte existente pe piata, atat pentru cardurile de debit cat si pentru cardurile de credit”,
a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Rata dobanzii este actualizata trimestrial in prima zi lucratoare, in prezent valoarea acesteia fiind de 5,63%.

Informatii suplimentare pot fi obtinute in orice unitate CEC Bank, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul Bancii, www.cec.ro, sectiunea Carduri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here