Biblioteca Judeteana „Octavian Goga” Cluj, institutie de cultura aflata in subordinea  Consiliului Judetean Cluj, desfasoara pe parcursul saptamanii 1-5 octombrie 2012, cea de-a XVI-a  editie a  Zilelor Bibliotecilor de Cartier. Pe intreaga perioada de desfasurare a manifestarii, in cadrul filialelor de cartier ale bibliotecii, vizitatorii de toate varstele vor beneficia de inscriere gratuita. Totodata, se vor organiza vizite colective ale elevilor de la scolile din cartier, auditii, precum si vizionari colective la sectiile pentru copii.

in cadrul Zilelor Bibliotecilor de Cartier se va organiza, de asemenea, si cea de-a 7-a editie a activitatii O carte pentru fiecare, in cadrul careia utilizatorilor bibliotecii le vor fi oferite in dar carti.

Programul celei de-a XVI-a editii a Zilelor Bibliotecilor de Cartier:
Miercuri, 3 octombrie,
ora 12.00 – Inaugurarea Filialei Kogalniceanu (str. Kogalniceanu, nr.7)

Filiala Zorilor (str. Observatorului, nr.1)
Luni, 1 octombrie
ora 12.00. Desenul – o lume magica. Atelier de benzi desenate. Invitat: Adrian Barbu, ilustrator
Marti, 2 octombrie
ora 13.00. Personaje amuzante: citim si desenam „Noile aventuri ale soricelului Perez”
Miercuri, 3 octombrie
ora 13.00. „Balto” contra „Colt Alb” – povestea unei legende
ora 17.00. Ora povestilor
ora 18.00. Atelier de creativitate
Joi, 4 octombrie
ora 17.00. Calea imparatului: Documentar de Oscar – vizionare comentata
Vineri, 5 octombrie
ora 13.00. „Barbie – Spargatorul de nuci” – lumea basmului pentru cei mici

Filiala “Traian Brad” (str. Izlazului, nr.18)
Marti, 2 octombrie
ora 10.00. Povesti colorate in benzi desenate – intalnire cu ilustratorul de carte Adrian Barbu. Discutii, demonstratii pe videoproiector, atelier cu participarea elevilor clasei a V-a C de la scoala ,,Octavian Goga” din Cluj-Napoca.
Miercuri, 3 octombrie
ora 17.00. Ora povestilor
ora 18.00. Clubul mamicilor
Joi, 4 octombrie ora 12.00. Acordarea primului ajutor – actiune realizata in colaborare cu Serviciul public Judetean Salvamont – Salvaspeo Cluj. Participa elevi ai claselor a X-a, a XI-a si a XII-a de la Liceul cu Program Sportiv Cluj.
„Organizarea acestui eveniment, acum, la inceputul anului scolar si a celui universitar este una de bun augur intrucat are rolul de a facilita accesul la educatie si cunoastere al tuturor celor interesati. Ne-am bucura ca un numar cat mai mare de iubitori ai lecturii sa treaca pragul bibliotecilor noastre de cartier in aceasta saptamana, profitand astfel la maxim de facilitatile pe care le oferim”, a afirmat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Horea Uioreanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here