Bucuresti, 01.10.2012 – CEC Bank, in parteneriat cu UNIQA Asigurari de viata, ofera clientilor bancii asigurarea de deces si invaliditate atasata creditelor garantate cu ipoteca.

Polita de asigurare si deces se adreseaza clientilor CEC Bank care la data contractarii asigurarii au varsta cuprinsa intre 18 si 79 de ani, fara a depasi 85 de ani la iesirea din asigurare. Riscurile acoperite prin aceasta polita sunt urmatoarele:
decesul din orice cauza (boala sau accident);
invaliditatea permanenta totala din orice cauza (bola sau accident), produsa in perioada de valabilitate a acoperirii.

“Raspunzand nevoilor clientilor nostri care au in derulare sau contracteaza un credit garantat cu ipoteca si solicita o asigurare, CEC Bank a incheiat un parteneriat cu UNIQA Asigurari de viata care face posibila achizitionarea politei de asigurare direct in unitatile bancii. Clientii economisesc timp si vor beneficia astfel de protectie financiara”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

In cazul aparitiei unui eveniment neprevazut, acoperit prin polita de asigurare de deces si invaliditate, UNIQA Asigurari de viata va acoperi soldul creditului, iar locuinta adusa in garantie la creditul contractat la CEC Bank va ramane familiei.

“Prin aceasta colaborare, CEC Bank devine un partener de incredere al UNIQA Asigurari de viata. Asigurarea pe care o oferim in cadrul acestui parteneriat este un produs simplu, usor de inteles si cu prime avantajoase. Intr-o perioada economica dificila, incheierea unei asigurari de viata este foarte importanta”, a declarat domnul Remus Lapusan, Presedinte Directorat UNIQA Asigurari de viata.

Prima de asigurare se achita lunar si se calculeaza prin aplicarea cotei de prima la soldul creditului. Astfel, prima lunara de asigurare scade pe masura rambursarii creditului. Spre exemplu, pentru un credit ipotecar in valoare de 90.000 RON, prima de asigurare este de 26,28 RON/luna, iar valoarea primei va scadea odata cu valoarea soldului creditului.

Informatii suplimentare despre polita de asigurare de deces si invaliditate pot fi obtinute de catre clienti in orice unitate CEC Bank, accesand site-ul www.cec.ro -sectiunea dedicata asigurarilor, precum si de la UNIQA Asigurari de viata, pe www.uniqa.ro .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here