Ca urmare a solicitarii primite in acest sens din partea companiei aeriene Wizz Air, termenul initial prevazut pentru depunerea ofertelor in cadrul procedurii de selectie publica pentru acordarea de ajutor financiar de catre Consiliul Judetean Cluj operatorilor aerieni care deschid rute noi cu plecare de pe Aeroportul International Cluj-Napoca, 24 septembrie 2012, se prelungeste pana la data de 01 octombrie 2012, ora 09.00.

Reamintim in acest context faptul ca, la sfarsitul lunii august, Consiliul Judetean Cluj si Regia Autonoma Aeroportul International Cluj-Napoca au anuntat lansarea procedurii de achizitie prin selectie publica a ofertelor pentru acordarea de ajutor financiar la deschiderea de noi rute cu plecare de pe Aeroportul International Cluj-Napoca.

Obiectul contractelor ce vor fi incheiate il constituie realizarea de catre companiile aeriene a serviciilor de transport aerian de pasageri pe ruta/rutele pentru care beneficiaza de ajutor financiar la infiintare din partea achizitorului. Contractele se vor incheia pe o perioada de 7 ½ ani (90 de luni).

Rutele pentru care se va acorda ajutorul financiar sunt urmatoarele:

Lot nr. 1 – crearea,  promovarea si dezvoltarea unei legaturi aeriene intre Aeroportul International Cluj-Napoca si Aeroportul Bruxelles Sud Charleroi (Belgia)
Lot nr. 2 – crearea,  promovarea si dezvoltarea unei legaturi aeriene intre Aeroportul International Cluj-Napoca si Aeroportul Weeze Nierderhein (Dusseldorf – Germania).

Procedura aplicata pentru atribuire este procedura de selectie publica a ofertelor, documentatia pentru ofertanti putandu-se ridica de la sediul Aeroportului International Cluj-Napoca, contra sumei de 100 de Euro fara TVA, ofertele putand fi depuse la Registratura Consiliului Judetean Cluj, Calea Dorobantilor nr. 106, CP. 400609, Cluj-Napoca, pana cel tarziu la data de 1 octombrie 2012.
Totodata, in perioada imediat urmatoare se va organiza o noua procedura de selectie publica pentru alte patru noi destinatii: Alicante (Spania), Torino-Cuneo (Italia), Dublin (Irlanda) si Berlin Schönefeld (Germania).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here