Sibiu, 20 septembrie 2012 – Din dorinta de a raspunde cat mai prompt nevoilor financiare ale consumatorilor, Banca Comerciala Carpatica a lansat Pachetul CONTe pentru BUGETARI, o solutie confortabila care, pe langa nenumaratele reduceri incluse, aduce si premii atractive.

Pachetul contine un cont curent în lei, un card de debit la alegere (Maestro Partener sau Visa Electron) si serviciul de internet banking BCC e-Smart. Avantajele acestui pachet sunt multiple:

comision 0 de administrare a pachetului;

0 taxe de utilizare a ATM-urilor sau a POS-urilor bancii;

reducere a dobanzii standard cu 1 punct procentual si comision de administrare 0 în primul an pentru creditele acordate pe card;

reducere de 0,4 puncte procentuale la dobanda standard si perioada de gratie la plata principalului pentru prima rata a unui credit cu garantii reale în lei achizitionat împreuna cu acest pachet.

« Am lansat acest pachet de beneficii pentru a veni in sprijinul clientilor cu veniturile afectate de criza financiara si le oferim reduceri importante de pret fata de achizitionarea separata a produselor si serviciilor incluse. In cadrul acestei campanii avem si o tombola cu 42 de premii « BCC te apreciaza si te premiaza » ce constau in marja 0 la creditele pentru care au fost depuse cereri in perioada 17 septembrie – 16 noiembrie 2012, alaturi de solicitarea pentru un astfel de pachet. Marja 0 se acorda pentru maxim 10 ani din perioada totala a creditului si pentru o suma de maxim 30.000 lei din valoarea totala a imprumutului si aduce clientului un avantaj major, de scutire de la plata dobanzii intregi (de tipul ROBOR la 6 luni + marja bancii – care este 0 in acest caz).» afirma Razvan Vlasceanu, Director Directia Marketing, Dezvoltare si Monitorizare Produse Persoane Fizice in cadrul Bancii Comerciale Carpatica.

Pentru mai multe detalii despre pachet si oferta puteti consulta pagina www.carpatica.ro, la sectiunea Persoane Fizice > Pachete de produse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here