Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” se va alatura vineri, 21 septembrie 2012, demersului intreprins de Radio France International, organizator al celei de-a treia editii in Romania a miscarii PARK(ing) Day, un proiect international care isi propune sa gaseasca solutii pentru un oras mai verde.

Teatrul, reprezentat de echipa proiectului cultural-educational „Creste prin arta!”, va participa cu un atelier de pictura si modelaj pentru copii, ce va avea loc intre orele 11.00 si 14.00 in parcarea Unirea Shopping Center, Aripa Calarasi (spre Str. Calarasi).

PARK(ing) Day este un eveniment desfasurat in intreaga lume in ultima zi de vineri a lunii septembrie, zi in care artistii, indiferent de domeniul in care activeaza, impreuna cu cetatenii, se aduna in parcarile din marile aglomeratii urbane, participand activ la transformarea acestora in spatii verzi. Pentru mai multe informatii privind programul complet al evenimentului si proiectele inscrise, puteti accesa site-ul www.parkingday.rfi.ro.

Atelierul se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani si isi propune sa abordeze tematica specifica evenimentului intr-o maniera educationala, dar totodata atractiva, folosind tehnici de pictura si modelaj in plastilina. Accesul la atelier este liber. Participarea se poate confirma in prealabil, la numarul de telefon 0751 177 084, sau prin e-mail, la adresa [email protected].

Teatrul National de Opereta „ION DACIAN” este o institutie publica de cultura finantata de Ministerul Culturii si Patrimoniului National.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here