Guvernul va decide in perioada urmatoare trecerea Metrorex de la Ministerul Transporturilor in subordinea Primariei Capitalei, va incepe procedurile de privatizare la CFR Marfa si va introduce management privat la Tarom, a declarat miercuri premierul Victor Ponta, la inceputul sedintei de Guvern.

„in Guvern o sa adoptam in perioada imediat urmatoare cateva masuri pe care demult trebuia sa le adoptam. Prima dintre ele ar fi trecerea metroului la primaria Municipiului Bucuresti, pentru ca trebuie continuate investitiile. S-a vorbit destul de mult de tronsonul spre Drumul Taberei si ala trebuie continuat, dar trebuie nu sa spunem noi de la minister, pe tot felul de interese obscure, cum sapam in sapte directii metrou si de fapt nu terminam nicaieri. Trebuie Primaria Generala, cu sprijin de la Guvern si cu propriile forte, pe baza mandatului pe care il au de la cetateni, sa continue prioritizarea. intai fac linia spre Drumul Taberei si, dupa aceea, cea spre Pantelimon. Sapam in sapte locuri de sapte ani si o sa terminam in 70 de ani”, a afirmat Ponta.

El a precizat, de asemenea, ca Tarom va trebui sa intre sub management privat, iar CFR Marfa in procedura de privatizare, pentru a deveni profitabila. (MEDIAFAX)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here