Asociatia Consultantilor in Management din Romania (AMCOR), in baza protocolului de colaborare semnat cu AM POS DRU, lucreaza la o cercetare cu privire la nivelul de remunerare a unor activitati specifice Fondului Social European (FSE).

De asemenea, dorim sa mentionam faptul ca proiectele la care se face referire in chestionar nu trebuie neaparat sa fi fost remunerate prin FSE, ci se poate face referire si la activitati de tip FSE. Astfel, un consultant poate completa informatii pentru o parte dintre acestea chiar daca nu a fost implicat in POS DRU. Implicarea in alte proiecte este de asemenea relevanta.

Cu titlu de exemplificare, enumeram urmatoarele activitati care pot fi luate in considerare:
activitati de formare, acreditare
activitati de constientizare
alte domenii specializate (organizare/planificare, implementare monitorizare, cercetare, studii, analize etc.)

Referitor la onorarii, valorile minime si maxime completate de catre respondent trebuie sa reflecte experienta anterioara a acestuia. in acest sens respondentul va completa doar campurile pentru care poate furniza informatii.

Chestionarul poate fi accesat aici: http://www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=5258

Va rugam sa ne sprijiniti in realizarea cercetarii noastre, completand acest chestionar pana la data de 7 septembrie 2012.

Despre AMCOR:
86 de firme de consultanta si training in management au decis sa sprijine promovarea unui climat de profesionalism și etica pe piața de consultanța din Romania. AMCOR este singura asociatie romana membru deplin al FEACO, Federatia Europeana a Asociatiilor de Consultanta in Management, cu sediul la Bruxelles (www.feaco.org ) si al ICMCI, Consiliul International al Institutelor de Consultanta in Management (www.icmci.org).

Pe plan national, AMCOR este membru in Uniunea Profesiilor Liberale din Romania, UPLR (www.uplr.ro).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here