Datoriile fiscale ale contribuabililor care au de platit peste 300 de milioane de lei la bugetul de stat vor fi esalonate pe o perioada de sapte ani, in aceasta situatie aflandu-se Societatea Romana de Televiziune (SRTV), CFR Marfa si CFR SA, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului.

„Guvernul a aprobat memorandumul prezentat de Ministerul Finantelor Publice prin care se propune modificarea si completarea OUG 29/2011 in sensul introducerii unei exceptii in ceea ce priveste perioada de esalonare, astfel incat sa poata beneficia de esalonarea la plata a datoriilor fiscale, pe o perioada de sapte ani, contribuabilii care au datorii fiscale mai mari de 300 milioane lei”, a spus Andrei Zaharescu.

El a precizat ca memorandumul propune extinderea exceptiei privind constituirea garantiilor aplicabile institutiilor publice si la autoritatile administrative autonome.

„Din datele ANAF, exista trei contribuabili care inregistreaza datorii mai mari de 300 milioane lei: SRTV, Societatea Nationala de Transport Feroviar CFR Marfa si Compania Nationala de Cai Ferate CFR S.A.” a mai spus purtatorul de cuvant al Guvernului. (MEDIAFAX)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here