Actiunile Facebook au crescut luni, inversand tendinta negativa din prima parte a sedintei, dupa ce Capstone Investments a revizuit ratingul acestora de la pastreaza la cumpara si a imbunatatit tinta de pret, anticipand potentialul dezvoltarii operatiunilor de baza ale companiei.

Procentul de crestere a actiunilor Facebook este de peste 2%. intr-o nota adresata clientilor, analistul Rory Maher a mentionat „potentialul de crestere avut de operatiunile de baza ale Facebook, precum si posibilele beneficii care pot fi aduse de noi servicii ale companiei, fapte care nu sunt reflectate de actualul pret al actiunilor”, relateaza MarketWatch.

Maher a adaugat ca pe termen lung serviciile de socializare vor avea o pozitie puternica in domeniile media si advertising, desi nu se asteapta ca Facebook sa creeze un nou produs de publicitate, precum cele din serviciile de cautare, care de regula redefinesc industria online si acapareaza o cota mare de piata de la alte categorii.

La ora transmiterii stirii, actiunile Facebook erau in crestere cu 2,5%, la 19,51 dolari pe unitate, dupa ce in timpul tranzactiilor au atins un minim record de 18,75 dolari pe unitate. (MEDIAFAX)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here