Sibiu, 31 iulie 2012 – Banca Comerciala Carpatica continua buna practica de creditare a beneficiarilor subventiilor APIA, demarata in 2011, in baza adeverintelor eliberate de APIA.

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) a demarat procesul de eliberare a adeverintelor pentru beneficiarii Schemei de plata unica pe suprafata – Campania 2012, care intentioneaza sa acceseze credite de la Banca Comerciala Carpatica.

„In spiritul celor deja dovedite, de contribuire activa la sustinerea agriculturii si, implicit a economiei romanesti, Banca Comerciala Carpatica lanseaza Creditul APIA SAPS pentru Campania 2012. Astfel, banca ofera pana la 90% din suma cuvenita din SAPS (schema de plata unica pe suprafata).”, declara George Ciobanasu, Director General Adjunct Banca Comerciala Carpatica.

Banca Comerciala Carpatica ofera in prezent clientilor sai produse de prefinantare a subventiilor APIA: creditul APIA FERMA zootehnica (bovine, ovine, caprine), creditul APIA AXA II, creditul APIA SAPS si creditul APIA pentru bunastarea pasarilor si porcinelor.

Mai multe informatii despre aceste produse sunt disponibile pe site-ul bancii www.carpatica.ro, la sectiunea IMM si Corporate > Programe de finantare > Creditele APIA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here