Bucuresti, 26 iulie 2012- Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat descoperitul de cont pentru persoanele care incaseaza pensia intr-un cont BCR. Acesta poate ajunge pana la 3 pensii lunare nete.

Descoperitul de cont pentru clientii pensionari este acordat pentru o perioada de 24 de luni, in valoare de pana la 3 pensii, varsta clienților la data acordarii fiind de maxim 66 de ani (65 de ani impliniti).

“BCR  și-a completat oferta pentru pensionari cu o soluție practica pentru eliminarea grijilor cauzate de cheltuieli neprevazute sau lipsa banilor. Printre avantajele acestui nou produs de creditare se numara: posibilitatea constituirii unei rezerve de bani fara garantii si fara justificarea destinatiei banilor, accesul permanent si facil la banii din descoperit prin cardul de debit atasat contului curent si de asemenea costurile zero la momentul retragerii de numerar la ATM, platii  facturilor de utilitati la bancomatele BCR sau la cumparaturi”, a declarat Sorin Mititelu, Director Management Segmente Retail BCR.

Pentru a achizitiona acest produs si pentru a solicita virarea pensiei intr-un cont curent deschis la BCR clientii se pot prezenta in orice unitate a bancii cu actul de identitate, decizia de pensionare definitiva si talonul de pensie.

Odata cu lansarea descoperitului de cont, BCR devine banca cu cea mai larga oferta de produse și servicii destinate special pensionarilor – pachet de cont curent pentru incasarea pensiei, descoperit de cont, bonus de dobanda pentru depozite, asigurare privata de sanatate.

Peste o jumatate de milion de pensionari a optat pentru BCR, banca inregistrand in 2011 o crestere cu 50% a clientilor care au ales sa isi incaseze pensia la BCR. Preferinta pensionarilor pentru serviciile oferite de BCR a fost confirmata si in primele 5 luni ale anului 2012: peste 30% din pensionarii care au ales incasarea pensiei intr-un cont cu card au ales Banca Comerciala Romana.
.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here