Sibiu, 19 iulie 2012 – Banca Comerciala Carpatica isi diversifica si adapteaza permanent portofoliul de produse si servicii, raspunzand nevoilor diversificate ale clientilor, oferind acum un credit pentru modernizarea locuintei.

Creditul pentru modernizare cu ipoteca este destinat oricaror lucrari de modernizare, chiar si pentru acelea care nu necesita obligatoriu o autorizatie de constructie: gresie, faianta, parchet, zugraveli si vopsitorii interioare/exterioare, repararea de garduri, acoperisuri sau terase, repararea si/sau inlocuirea tamplariei si orice alte lucrari de acest tip.

Suma maxima ce se poate acorda este pana la 300.000 euro (echivalent lei) pe o perioada extinsa, de pana la 30 ani. Avansul, care se poate plati in mai multe transe, este in functie de moneda creditului, fiind situat intre 15% si 25%. Dobanda este avantajoasa, calculata dupa forrmula ROBOR 6M + 4,28 %.

„Conform strategiei adoptate de Banca Comerciala Carpatica am cuprins in oferta noastra un nou produs, un credit pentru modernizare, util pentru proiectele personale. Asa cum ne-am obisnuit deja clientii, nici acest credit nu are atasate comisioane, iar dobanda este atractiva. Creditul se adreseaza unei nevoi specifice pe care o manifesta clientii nostri, fiind perfect adaptat pentru implementarea planului de modernizare gandit de client.” afirma Doina Stavarescu, Director Directia Vanzari Persoane Fizice in cadrul Bancii Comerciale Carpatica.

Mai multe informatii despre acest credit pot fi gasite pe site-ul Bancii Comerciale Carpatica  www.carpatica.ro, la sectiunea Persoane Fizice > Credite > Credit pentru modernizare cu ipoteca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here