IMMOFINANZ Group anunta planurile sale de a transforma Armonia Arad Shopping Center, deoarece piata ofera oportunitati in concordanta cu cerintele actuale care se potrivesc foarte bine cu locatia.

Wolfgang Idl, Coordonatorul Directiei Asset Management Retail al IMMOFINANZ Group a declarat:  „In ultimii ani am investigat care sunt cele mai eficiente moduri in care putem utiliza spatiul nostru din Arad. in timp ce retail-ul in acesta zona si mai ales in Arad, a fost afectat de criza economica, am inregistrat o crestere a cererii pentru alte servicii. Astfel, am decis ca Armonia este mai potrivita pentru alte scopuri comerciale”.

Centrul comercial Armonia este amplasat pe una din cele mai importante sosele cu acces catre Arad, drumul european E68 care face legatura intre Szeged (Ungaria) si Brasov, si va fi conectat la autostrada Szeged – Arad – Timisoara – Sibiu care este in prezent in constructie, cu anumite portiuni deja finalizate. Datorita acestui amplasament, Armonia, care se intinde pe o suprafata de 43.500 metri patrati, se dovedeste a fi o destinatie comerciala atractiva pentru clientii care sunt la curent cu ultimele tendinte din piata.

IMMOFINANZ Group se asteapta la o trecere naturala catre noua utilizare a centrului comercial Armonia. Procesul de tranzitie deja inceput este prevazut sa se finalizeze in 2013, fara investitii majore. Armonia Arad a fost deschis in mai 2008 si include, pe langa hipermarketul Carrefour, un magazin Bricostore si o galerie comerciala cu aproximativ 80 de magazine.

IMMOFINANZ Group planuiește sa transforme centrul comercial Armonia Arad intr-un centru logistic sau intr-un parc industrial. Aceasta decizie se bazeaza pe impactul pe care situatia economica actuala il are in zona, dar și pe oportunitatile datorate locatiei foarte bune a centrului Armonia.

IMMOFINANZ Group colaboreaza cu chiriașii pentru agrearea de comun acord a unui plan de reorganizare. „Datorita relatiilor solide și pe termen lung pe care le avem cu partenerii noștri, negocierile decurg foarte bine și suntem increzatori ca vom gasi o solutie acceptabila pentru toate partile implicate”, a spus Wolfgang Idl, Coordonatorul Directiei Asset Management Retail al IMMOFINANZ Group. Este de așteptat ca transformarea centrului sa fie finalizata pana in toamna anului 2013, fara a fi necesare investitii majore pentru acest proces.

Despre IMMOFINANZ Group
IMMOFINANZ Group este una dintre cele mai importante companii de imobiliare listate din Europa si este inclusa in indicele ATX (Austrian Traded Index) al Bursei de Valori din Viena. De la infiintarea sa, in 1990, IMMOFINANZ Group si-a constituit un portofoliu de proprietati de inalta calitate. La ora actuala, acesta cuprinde peste 1.830 proprietati cu o valoare de piata de aproape 9,81 miliarde euro. Activitatea de baza a IMMOFINANZ Group consta in achizitia si managementul investitiilor in proprietati, dezvoltarea de proiecte imobiliare si vanzarea acestora. IMMOFINANZ Group isi concentreaza activitatea pe segmentele de retail, birouri, logistica si rezidential in opt piete regionale principale: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, Romania, Polonia si Rusia. Pentru mai multe informatii accesati: www.immofinanz.com.

IMMOFINANZ Group in Romania
IMMOFINANZ Group este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din Romania, cu un portofoliu de 87 de proprietati, format in cea mai mare parte din cladiri de birouri si spatii comerciale, estimat la 1.029,3 millioane de euro. Romania se claseaza pe locul al treilea in portofoliul Grupului, cu o cota de 10,5%, dupa Austria, cu 40,3% si Rusia cu 10,7%. in iunie 2011, IMMOFINANZ Group a semnat achizitia Adama, un dezvoltator imobiliar de varf din Europa de Sud-Est, cu operatiuni importante pe piata rezidentiala din Romania. Tranzactia a consolidat operatiunile IMMOFINANZ Group in domeniul constructiilor si al dezvoltarilor rezidentiale din regiune, in special in Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here