Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, vineri, comentand despre democrat-liberalii care vin in USL, ca „cine vrea, individual, isi face cerere de admitere ca membru simplu si o ia de la zero”, aratand ca nu se poate „sa fie cocotati in functii de conducere”, insa cazul Frunzaverde este atipic. Intrebat daca este benefica pentru opozitie inscrierea unor democrat-liberali in USL, presedintele de onoare al PSD a raspuns ca „sunt situatii individuale”. „Cine vrea, individual, isi face cerere de admitere in partid ca membru simplu si o ia de jos in sus. Nu poate fiecare sa vina cu pretentia sa vina sa fie cocotat in functii de conducere”, a precizat Iliescu.

in legatura cu Sorin Frunzaverde, Ion Iliescu a spus ca acesta „este un caz atipic, particular, intr-o situatie data, care nu poate fi amplificat foarte mult”.

„Este un caz atipic, particular intr-o situatie data, care nu poate fi amplificata foarte mult, pentru ca atunci sunt reactii de genul: noi am stat sub acesti indivizi care acum vin la placinte sa li se ofere de-a gata”, a spus Iliescu.

Potrivit lui Ion Iliescu, cei care doresc inscrierea in partid trebuie sa vina individual „sa bata la poarta, sa se inscrie, sa ceara adeziune, sa devina membrii simpli si s-o ia de la capat, de la zero”.

„Nu toti sa vina cu pretentia sa li se ofere si pozitii de comanda”, a adaugat Ion Iliescu.

El a aratat ca sunt criterii de primire intr-un partid.

„Vrea sa intre, bate la poarta si e compatibil sau nu si il judeca organizatia locala daca e compatibil cu acest partid”, a mai spus Ion Iliescu. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here