Liderul pietei de ghiduri clasificate din Romania lanseaza o noua editie a ghidului Contact B2B, ce contine informatii actualizate despre mai mult de 11.000 de firme clasificate in peste 600 de domenii de activitate.
Contact B2B este un produs destinat mediului de afaceri romanesc, tiparit intr-un tiraj generos, format turn. Ghidul este adresat companiilor din Romania, cu acoperire nationala si-si propune sa asigure o mai buna comunicare in mediul de afaceri intern. in paginile ghidului Contact B2B, utilizatorii pot gasi un index al companiilor din Romania, structurat si adaptat pentru fiecare domeniu de activitate in parte. Pentru o informare cat mai eficienta, Contact B2B si-a structurat anunturile pe domenii de activitate specifice relatiei business-to-business (B2B), iar lista clientilor este ordonata pe judete. Pe langa acestea, ghidul de afaceri lansat de Pagini Aurii cuprinde informatii utile, telefoane de urgenta si sectiunea „Despre Romania”.     Contact B2B

Ghidul este distribuit gratuit, atat prin curierat si prin distributie directa door-to-door, catre companiile din Romania din targetul business-to-business cat si prin intermediul agentilor Pagini Aurii catre toti clientii companiei. Orice companie din Romania isi poate gasi partenerul de afaceri de care are nevoie cu ajutorul acestui instrument. Contact B2B ofera tuturor utilizatorilor o informatie proaspata, corecta si verificata.

si anul acesta Pagini Aurii este in continuare alaturi de utilizatorii sai fiind un partener de incredere la nivel national, oferind informatii relevante si actualizate de fiecare data cand acestia vor avea nevoie sa apeleze la furnizori profesionisti de produse si servicii, sau atunci cand vor dori sa realizeze contacte de afaceri avantajoase.

Pagini Aurii SA

Pagini Aurii SA este liderul pietei de ghiduri clasificate din Romania, furnizand informatii in mediul tiparit, online, mobile precum si prin aplicatii multimedia. Societatea face parte din Heise Medien Grouppe (Germania), companie de referinta la nivel european in business-ul de publishing.

In portofoliul companiei se regasesc produse precum: ghidurile Pagini Aurii, paginiaurii.ro – motor de cautare business, site-ul de mobil m.paginiaurii.ro, Pagini Albe – cartea de telefon, paginialbe.ro – motor de cautare informatii abonati Romtelecom, Contact B2B – ghid de informare clasificat pentru mediul business, Pagitur- ghid de informatii si servicii turistice si pagitur.ro – motor de cautare informatii cazare in Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here