Noua versiune a CD-ului „ListaFirme” permite realizarea de topuri judetene, regionale sau nationale, precum si derularea de campanii de marketing prin posta, telefon, fax sau email.
Compania „Borg Design” a lansat o noua versiune a CD-ului „ListaFirme Februarie 2012”, care reprezinta una dintre cele mai complexe baze de date cu si pentru agenti economici.

Versiunea lansata in luna februarie a acestui an cuprinde informatii despre aproximativ 607000 de agenti economici din Romania, firmele incluse pe CD-ul „ListaFirme” avand prezentate urmatoarele date:
¤ adresele postale, inclusiv noul cod postal;
¤ capital social, domeniu de activitate;
¤ telefon, fax, mobil, email, pagina web;
¤ rezultatele financiare inregistrate in anul 2010 si in anii anteriori.

Demn de mentionat este faptul ca una din aplicatiile „ListaFirme” permite realizarea de topuri in functie de cifra de afaceri, profit sau numar de salariati. Ierarhiile pot fi realizate atat pe judete sau zone geografice, cat si in functie de domeniul de activitate. Astfel, utilizatorii „ListaFirme” pot afla pe ce loc se situeaza in domeniul lor de activitate, cine sunt concurentii sai si care sunt rezultatele inregistrate de catre parteneri sau concurenti.

Unul dintre avantajele topurilor „ListaFirme” este reprezentat de faptul ca acestea se pot realiza in functie de preferintele celui interesat, si nu dupa criterii prestabilite (care uneori nu au legatura cu performantele economice), asa cum se intampla in cazul ierarhiilor realizate de unele institutii sau organizatii.

CD-ul „ListaFirme” reprezinta si un util instrument de promovare, cu ajutorul acestuia putandu-se derula campanii de mailing, email, fax marketing sau telemarketing.
De exemplu, daca o societate este interesata sa-si promoveze o oferta sau un serviciu numai catre firme dintr-o anumita zona geografica (din unul sau mai multe judete) si/sau dintr-un anume domeniu de activitate, „ListaFirme” ofera aceasta posibilitate, prin aplicarea simultana a mai multor filtre. Rezultatuls Campaniile de mailing, cat si cele telefonice, prin fax sau prin posta/curier vor „tinti” exact segmentul de agenti economici care va intereseaza.

Utilizatorii CD-ului „ListaFirme” beneficiaza si de acces pe site-ul www.listafirme.ro, pagina internet care este actualizata permanent.

Mai multe informatii si versiunea demo a noului CD „ListaFirme” pot fi obtinute accesand site-ul www.listafirme.ro sau contactand compania „Borg Design”, la telefon: 021-310.67.91, 021-310.67.92 sau e-mail: [email protected].

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here