Sambata viitoare, 28 ianuarie, este organizata festivitatea inaugurarii oficiale a complexului Hotel of Ice 2012.
Festivitatea va marca incheierea tuturor lucrarilor la obiectivele incluse in proiectul acestui sezon.
Astfel, dupa ce in urma cu o saptamana a fost finalizata si sfintita cea de-a sasea Biserica de Gheata, de aceasta data va fi taiata panglica inaugurala la Hotel of Ice, dar si la „satelitul” acestuia, obiectivul de tip molecular format din patru incaperi sub forma de iglu, conectate intre ele prin coridoare (aceasta constructie reprezinta noutatea absoluta a proiectului din acest sezon).
La festivitate sunt asteptati reprezentanti ai autoritatilor locale si judetene, colaboratori si parteneri, delegati ai presei nationale si internationale, diversi alti invitati.
Cu acest prilej, Ciuc Premium, sponsorul principal al „Hotel of Ice Balea Lac”, va organiza o petrecere la care vor lua parte si cele cinci cupluri de castigatori ai unui concurs special dedicat evenimentului, ce s-a desfasurat pe pagina proprie de socializare timp de cateva zile.
Atmosfera de gheata din seara de sambata va fi transformata intr-una incendiara,  de cunoscuta formatie bucuresteana Trupa 13.
La finalul petrecerii prilejuite de inaugurarea oficiala a Hotelului de Gheata, o parte dintre participanti, iubitori de adrenalina, vor trai experienta deosebita de a dormi in camerele obiectivului. De asemenea, si „satelitul” Hotelului de Gheata va gazdui cativa turisti in camerele sale.
Partenerul media al evenimentului din acest sfarsit de saptamana de la Balea Lac este Kiss FM.

Adelina Grigoroiu
Director de marketing

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here