Presedintele Consiliului Judetean Cluj, d-nul Alin Tise, a inaugurat astazi, 05.12.2011, un nou magazin de desfacere a produselor „Clujana”. Magazinul, sizuat in complexul comercial CORA, este cel de al cincelea deschis in municipiul Cluj-Napoca de catre societatea clujeana producatoare de incaltaminte, dupa cele din complexele comerciale Polus Center si Iulis Mall, cel din Aeroportul International Cluj-Napoca si cel propriu, situat in P-ta 1 Mai.
„Am crezut de la inceput in valoarea si forta brandului Clujana, pe care l-am vazut ca pe un reper important al proiectului nostru de promovare a brandurilor reprezentative ale judetului, prin proiectul „Produs de Cluj. Tocmai de aceea am acordat o atentie deosebita sustinerii si dezvoltarii acestei societati, care este parte a istoriei judetului nostru. Este imbucurator ca o societate emblematica pentru Cluj se dezvolta si isi consolideaza locul binemeritat pe piata. Am convingerea ca si pe viitor Clujana si produsele acestei societati se vor bucura de acelasi succes de piata, nu doar in Cluj ci si in tara si peste hotare”, considera presedintele Consiliului Judetean Cluj, d-nul Alin Tise.
Noul magazin Clujana, societatea aflata in proprietatea Consiliului Judetean Cluj, va fi deschis zilnic intre orele 10.00 – 21.00, inclusiv sambata si duminica. Aici vor putea fi achizitionate articole de incaltaminte produse sub brandul „Clujana”, accesorii sau produse de intretinere.

Biroul de presa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here