Festivalul International al Artelor Spectacolului Muzical „Viata e Frumoasa!” continua in cea de-a zecea zi, sambata, 19 noiembrie 2011, cu o noua lista de evenimente deosebite, concerte si spectacole, printre care se numara ateliere pentru copii, concertul OLD FISH JAZZ BAND, spectacolul BAL LA SAVOY – urmat de o seara traditionala ucraineana – insotite de sectiunea on-air sustinuta de Radio Romania Cultural.
Un nou concert OLD FISH JAZZ BAND are loc la ora 17.00, in centrul vechi al Bucurestiului. Cei sase berlinezi pasionati de jazz vor oferi un concert inedit, in aer liber. Folosind instrumentatii tipice perioadei 1910-1920, OLD FISH JAZZ BAND canta cel mai vechi jazz din lume, care, la vremea respectiva, a fost denumit ragtime.  Trupa ii mentioneaza ca influente notabile pe Louis Armstrong, Duke Ellington, Clarence Williams, Cab Calloway, Sidney Bechet, Johny Dodds, Mezz Mezzrow, Muggsy Spanier, Bessie Smith, Kid Ory sau Art Tatum.

La ora 19.00, in sala Teatrului National de Opereta „Ion dacian” va avea loc spectacolul de opereta clasica „Bal la Savoy” de Paul Abraham, in regia lui Bogdan Strutynskyi (Teatrul National Academic de Opereta din Kiev) care prezinta aventurile cuplului Aristide – Madeleine si urzeala complicata de minciuni si inselatorii care ii leaga, intr-o structura clasica, dar acompaniata de muzica cu influente moderne, trecand de la foxtrot si muzica latino-americana la tango si passodoble. Spectacolul este urmat de seara traditionala ucraineana, care va avea loc in Foaierul TNO.

Seara se incheie cu programul radio „BEST OF .. Ornella Vanoni”, in cadrul sectiunii on-air sustinute de Radio Romania Cultural.

Festivalul, cu invitati din peste 10 tari, dureaza unsprezece zile si se desfasoara in locatii diverse din Bucuresti.
Biletele se pot cumpara de la casa de bilete a Teatrului National de Opereta „Ion Dacian” si online, pe site-ul www.eventim.ro si www.vandbilete.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here