Presedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, sustine ca liderii USL fac dovada unei „viziuni inguste si daunatoare pentru Romania” si ca modul in care „incearca sa acopere scandalurile interne”, aducand in atentia opiniei publice tema suspendarii presedintelui, denota „amatorism si iresponsabilitate”
„Liderii USL fac inca o data dovada unei viziuni inguste si daunatoare pentru Romania. Modul in care incearca sa acopere scandalurile interne, aducand in atentia opiniei publice o tema inventata, cea legata de suspendarea presedintelui tarii, denota amatorism si iresponsabilitate duse la extrem”, sustine Oprea, intr-o declaratie de presa transmisa joi de UNPR.

Potrivit lui Oprea, liderii USL „sunt dispusi sa sacrifice interesul tarii pe altarul intereselor personale si de grup”.

„Ideea suspendarii presedintelui nu foloseste decat celor care sunt astazi in situatia de a explica o rafuiala penibila din sanul Opozitiei. Pentru a acoperi un scandal intern, se gandesc sa destabilizeze o intreaga tara. Doi indivizi s-au jucat cu chibriturile si au dat foc casei. si, ca sa nu fie prinsi, vor sa incendieze tot cartierul. Modul acesta de a face politica aduce prejudicii majore intregii societati. Liderii Opozitiei se joaca cu stabilitatea politica si guvernamentala, cu imaginea Romaniei in lume si cu perceptia liderilor din cancelariile externe”, mai spune Oprea.

Liderul UNPR mai sustine ca Victor Ponta si Crin Antonescu sunt „campioni incontestabili la datul cu bata in balta”.

„Acum un an spuneau ca nu e nicio criza si ca Romania nu este afectata de ceea ce se intampla la nivel mondial. S-a demonstrat ca s-au inselat. Astazi vorbesc inca o data despre suspendarea presedintelui. Se va vedea ca nu au nici motive si nici argumente care sa sustina un astfel de demers. in plus, oamenii vor intelege ca aceasta maniera iresponsabila de a face politica este un risc pe care Romania nu si-l poate asuma. Nimeni nu-si poate lasa destinele pe mana unor iresponsabili care ar fi dispusi sa rupa tara in doua doar ca sa-si satisfaca setea de putere”, mai sustine el.

Presedintii PSD, PNL si PC au anuntat, intr-o declaratie de presa, ca, in urma declaratiilor sefului statului referitoare la inghetarea pensiilor si a salariilor, au solicitat juristilor din partidele lor sa pregateasca pentru luni un raport in care sa fie evaluata posibilitatea declansarii procedurilor de suspendare. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here